KORAĆEVA JE GORELA OD ŽELJE DA POSETI BEDUINSKA SELA I DECI PODELI SLATKIŠE! A onda je David zbog nje prošao kao bos po trnju: Hit detalji sa odmora RIJALITI PARA!
Foto: Printscreen Pink

ovo sigurno neće zaboraviti

KORAĆEVA JE GORELA OD ŽELJE DA POSETI BEDUINSKA SELA I DECI PODELI SLATKIŠE! A onda je David zbog nje prošao kao bos po trnju: Hit detalji sa odmora RIJALITI PARA!

Stars -

Ana Korać i David Dragojević nakon "Zadruge 2" odmarali su u Egiptu, gde su im se, po svemu sudeći, izdogađale stvari koje nikada neće zaboraviti. Osim što im je ovo bilo prvo zajedničko putovanje, iz njihove priče jasno je da je bilo da nije baš sve išlo kao po loju.

Starleta i sportista dve nedelje su proveli u Egiptu, a to vreme, kako kažu, maksimalno su iskoristili. Međutim, u jednom trenutku lepa crnka je izgorela, a kako bi sanirala to, trebalo joj je nešto što u hotelu praktično nisu ni znali šta je.

"Na odmoru smo se još više zbližili i zavoleli. Putovanje nam je mnogo značilo. Pamtićemo ceo odmor, pa ne možemo ništa posebno da izdvojimo, jer nam je od prvog do poslednjeg dana bilo prelepo", rekao je David.

"Sve je bilo baš onako kako smo planirali, konačno smo bili na zasluženom odmoru, sami, daleko od svih. Imali smo svoj mir i privatnost, a to nam je baš falilo. Maksimalno smo iskoristili svih 14 dana", dodao je on.

"Za Egipat smo se odlučili jer ja volim peskovite plaže i toplo more i još u 'Zadruzi' sam pričala da želim da odem tamo da posetim beduinska sela i da deci delim slatkiše", objasnila je Koraćeva.

"Svako jutro sam joj donosio doručak i čaj u krevet", otkrio je Dragojević kako je ugađao svojoj dragoj, a onda se i prisetio neobične situacije koja ga je zadesila.

"Tražio sam živo jaje da mi donesu u sobu. Trebalo je da iskoristim samo belance, da Ana time namaže lice, jer je izgorela, ali sam razbio jaje i krenuo da mutim i belance i žumance. Jedva sam objasnio zaposlenima u hotelu da mi treba živo jaje, a onda sam morao ponovo da idem po hotelu u ponoć i da kao lud tražim novo jaje", zaključio je on.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs, M.G/Informer/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja