AVA OD S*KSA PRED KAMERAMA DOŠLA DO PREDSEDNIČKE KANDIDATURE: Slikala se GOLA, promenila lični opis, imala aferu sa profesorom, a ove ISPADE svi pamte! (FOTO, VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

HOĆE DA PROMENI SVOJU DRŽAVU

AVA OD S*KSA PRED KAMERAMA DOŠLA DO PREDSEDNIČKE KANDIDATURE: Slikala se GOLA, promenila lični opis, imala aferu sa profesorom, a ove ISPADE svi pamte! (FOTO, VIDEO)

Stars -

Ava Karabatić odlučila je da se kandiduje za predsednicu, jer kako kaže, ne može više da gleda kako njena država propada.

Starleta je rekla kako je idealna zamena za Kolindu Grabar Kitarović, objavila fotku u toplesu, a izgleda da je Ava zaboravila svoju prošlost.

Ovo su neki od lapsusa koje je pravila starleta, kako u emisijama, tako i u rijalitijima u kojima je učestvovala, kao što su "Veliki brat" i "Parovi":

foto: Dragana Udovičić

- Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vozom.

- Uvek sam uključena u mobing. Imam pet mobilnih telefona.

- Kad me vidiš, ja ne da sam vatra, nego me dva adrenalina ne bi mogla spojiti.

- Puno pozdravljam roditelje, pogotovo mamu i tatu.

- Iako mi je boravak u Kostariki bio med mleko, zbog spavanja na bambusu dobila sam strašne hemeroide.

- Ja sebe vidim ili u Beogradu ili u Holivudu.

- Izgledam kao žutokljunac kao nešto između pilića.

Takođe, starleta je imala s*ks u rijalitiju "Veliki brat" sa Urošem Ćertićem 2013. godine pred kamerama.

foto: Printscreen/Youtube

Ava je u januaru ove godine ušla u rijaliti "Parove" i bez stida simulirala intimne odnose sa tadašnjim učesnikom Goranom Vujičićem Vujom.

Priča se i da Karabatićeva često pije alkohol, pa i da je bila "mrtva pijana" na finalu rijalitija "Parovi". Ava obožava i da se izazovno fotografiše, pa je tako nekoliko puta i bila bez gaćica i pokazivala golo telo, a slikala se i za "Plejboj".

foto: Printscreen/Youtube

Pdosetimo, 2009. godine majka Sanja i Avin bivši dečko, Špiro Miličić, su uhapšeni zbog sumnje da su ucenjivali profesora koji Avi predaje italijanski jezik tražeći mu 9.000 evra zbog kompromitujućih poruka. Ava je za "Jutarnji list" izjavila da joj je profesor (65) nudio da postane njegov asistent, da za njih dvoje iznajmi kuću i da joj mesečno daje 5.000 kuna.

foto: Youtube

Svi komenarišu i da je Ava otkako se pojavila na sceni promenila lični opis plastičnim operacijama.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja