SREĆA GA NIJE PRATILA: Ovog pevača napadali su, TUKLI, pa je morao i na OPERACIJU! Bio je miljenik ŽENA, a zbog ovoga je STRAŠNO PATIO!
Foto: Printscreen/Instagram

ŽIVOTNA PRIČA

SREĆA GA NIJE PRATILA: Ovog pevača napadali su, TUKLI, pa je morao i na OPERACIJU! Bio je miljenik ŽENA, a zbog ovoga je STRAŠNO PATIO!

Stars -

Pevaču koji dolazi iz Crne Gore, a živi i radi u Beogradu, dešavale su se neverovatne stvari u životu.

Čim je kročio na scenu 2011, Bojan Marović osvojio je brojne pripadnice lepšeg pola, a malo ko zna da se iza njegovog osmeha krije teška životna priča. Majka Sanja mu je za 18. rođendan poklonila numeru sa kojom je osvojio prvo mesto na jednom takmičenju. Niko nije znao koliko je Bojan tada patio za ocem, koji je umro 2011. godine.

foto: Printscreen

Bojan je tada postao glava porodice i brinuo je o majci i o deset godina mlađem bratu Borisu koji je njegova inspiracija. Odrekao se košarke karijere da bi bio uz svoju porodicu. Ozbiljna nezgoda desila mu se 2009. godine, kada je pretukla grupa pijanih mladića jer je branio drugaricu.

foto: Damir Dervišagić

Zadobio je teške povrede lica i morao je na operaciju jer ga je jedan od napadača ujeo za obraz.

Bojan Marović se prošle godine baš u oktobru našao u centru skandala kada su napadači uleteli u klub u kojem je nastupao i demolirali ga. On je tada izjavio da je bio na meti huligana i da je "za dlaku" izbegao povrede.

foto: Printskrin

Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja