KAJA OTKRILA DA JE SREĆNO ZALJUBLJENA! Pevačica pričala o RAZVODU, a onda joj IZLETELO PRIZNANJE! Ipak je sa HRVATSKIM FUDBALEROM?!
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen Premijera

samu sebe iznenadila

KAJA OTKRILA DA JE SREĆNO ZALJUBLJENA! Pevačica pričala o RAZVODU, a onda joj IZLETELO PRIZNANJE! Ipak je sa HRVATSKIM FUDBALEROM?!

Stars -

Kaja Ostojić gostovala je u jednoj emisiji gde je govorila o razvodu sa Džunior Džekom, sa kojim je prekinula ljubavni odnos posle 8 godina. Pevačica je pošto je dobila pitanje o fudbaleru sa kojim su je mediji povezivali istakla da je srećna, pa su voditlji odmah zaljučili da "sporna romansa" i dalje traje.

"Mi smo pogrešili što nismo to odmah podelili sa javnošću. Jedino je tačno da smo se mrazveli od svih priča. Nismo se još sudski razveli ali više od 2meseca nismo zajedno. Ja nikad nisam želela da svojim prezentovanjem tužne priče skupljam poene kod ljudi, ali u šali umem da kažem "imam neke čireve na želudcu koji će mi ostati", rekla je Kaja a onda i nastavila.

"Ja sam neko ko zaista uvek gleda da drži dobru atmosferu u kom god okruženju da se nađem, da li bračna zajednica ili prijateljska. Nije tu bilo skandala, ali ljudi su to pogrešno protumačili. Okej smo, ne možemo biti prijatelji, nar ne u ovom trenutku. Mi smo prošlii dobro i zlo. Posle 8 godina ja ništa ne bih rekla loše jer bih pljunula po sebi.

"Moja ćerka, moja porodica, mi smo kao neka komuna i uvek su mi dali podršku", priznala je pevačica u emisiji "Premijera vikedn specijal".

Što se tiče romanse sa fudblerom, voditelji emisije su želeli da znaju nešto više o tome, a onda je usledio odgovor koji niko nije očekivao. Beogradski mediji preneli su informacije da je Kaja navodno u vezi sa hrvatskim fudbalerom trenutno angažovanom u Francuskoj, Mateom Pavlovićem.

Rodjendan je prosao, ali se u glavi jos uvek slavi ??

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

"Opekla sam se zato što sam svoj privatni život izlagala previše javnosti. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna. Ne želim više nikada da pričam o svom privatnom životu. To je nešto što meni jako dragoceno", rekla je Kaja a ovo je u emisiji "Premijera vikend specijal" od strane voditleja protumačeno kao svojevrsno priznanje da je pevačica trenutno srećna u ljubavi sa fudbalerom.

Kurir.rs, MV/ Foto: Printscreen Instagram, Printscreen Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja