DARA BUBAMARA FURA KINESKO D*PE?! Pevačici se izdeformisala zadnjica pa stavila sunđere u gaćice?! (VIDEO)
Foto: Nemanja Nikolić

Mora na remont

DARA BUBAMARA FURA KINESKO D*PE?! Pevačici se izdeformisala zadnjica pa stavila sunđere u gaćice?! (VIDEO)

Stars -

Dara Bubamara je na Instagram postavila kratak video-snimak na kome je u nikad provokativnijem izdanju, ali mnogi su prokomentarisali da da njena zadnjica ne liči na onu od pre godinu dana, kada je i išla na operaciju.

- Bubamara je pre sedam dana u jednom studiju na tajnoj lokaciji odradila ekranizaciju video-klipa. Kako se tokom leta gojila i mršavila, Darina veštačka zadnjica se izdeformisala i počela je da gubi na volumenu i oblini i da poprima užasan oblik. Što bi naš narod rekao: "Zrela je za remont". Kako nije imala vremena da se remontuje, jer bi tada morala da stopira nastupe na neko vreme, Dara je odlučila da stavi pomoćne sunđere, odnosno fejk guzu. To su umeci koji vam menjaju zadnjicu, oni su kao svaki umetak koji žene koriste u grudnjacima, sunđerast i izgleda prirodno. Ipak, nosi se ispod farmerki ili haljine, a Dara je odlučila da ga prošeta ispod kombinezona, pa se prilikom mešanja jasno videlo da je njena guza od sunđera. Ona je video sa kineskom guzom postavila na Instagram i na njemu se jasno vidi da je zadnjica u očajnom stanju i da se sa njom dešava nešto neprirodno - kaže naš izvor blizak pevačici.

foto: Pritnscreen

Podsećanja radi, Dara je guzu sredila u februaru 2017. godine, kada su mediji preneli da je pevačica bila na remontu i da je povećala zadnji trap. Ona je odmah počela da naglašava zadnjicu provokativnim krpicama, ne trudeći se da sakrije koliko je zadovoljna poslom koji je hirurg odradio.

Kurir.rs/S.telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track