JANA NAPRAVILA HAOS U STUDIJU! Pevačici se svidela pesma, pa nije birala sredstva da je dobije ZA SEBE! (FOTO)
Foto: Promo

nije prezala

JANA NAPRAVILA HAOS U STUDIJU! Pevačici se svidela pesma, pa nije birala sredstva da je dobije ZA SEBE! (FOTO)

Stars -

Pevačica Dragana Todorović, poznatija kao Jana, može da se pohvali velikim radnim stažom na estradi, a kada ste toliko dugo u muzičkom svetu, onda možete da osetite da li je neka pesma dobra ili nije, ali problem nastane kada shvatite da je pesma, za koju verujete da će biti hit, ode u ruke drugom pevaču. Upravo to se desilo Jani.

Naime, Jana je snimala nove pesme u jednom beogradsko studiju, kada je sasvim slučajno, čula demo snimak pesme "Imperativ". Zamolila je da joj kompozitor pusti ceo demo snimak, nakon čega je rekla da je to, to i da će kupiti tu pesmu. Međutim, problem je nastao kada su joj rekli da je pesmu kupio njen kolega Aleksandar Zoranić.

foto: Promo

Poznata pevačica nije prezala ni od toga da pesmu plati više, nego što je to učinio njen kolega Zoranić, ali je kompozitor bio odlučan u nameri da to ne uradi, pa je predložio Jani da ona pozove Zoranića i da se sa njim dogovori i ukoliko joj to kolega dozvoli, da pesmu snimi Jana.

Iako se trudila svim silama da pesmu dobije za sebe, pevačica nije uspela u tome, pa su napravili kompromis.

"Tačno je da se Jani svidela pesma i da je htela da je odkupi od mene, ali smo na kraju napravili kompromis, pa smo je uradili kao duet. Nikakvih problema nije bilo i nije tačno da ih je Jana pravila", otkrio je Zoranić.

Kurir.rs/Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja