ANDREJ ATIJAS IMA SVOJU CENU! ZA 50.000 € IZNOSI PRLJAV VEŠ O ANABELI I LUNI?! Ulazi u Zadrugu da udari kontru Gagiju, a ima 2 VELIKA uslova i bez njih neće ni da pregovara
Foto: Screenshot, Damir Dervišagić

novi rijaliti

ANDREJ ATIJAS IMA SVOJU CENU! ZA 50.000 € IZNOSI PRLJAV VEŠ O ANABELI I LUNI?! Ulazi u Zadrugu da udari kontru Gagiju, a ima 2 VELIKA uslova i bez njih neće ni da pregovara

Stars -

Bivši suprug Anabele Atijas Andrej Atijas navodno je dobio ponudu za ulazak u rijaliti, a za to traži ogroman novac.

Andrej Atijas dobio je ponudu da uđe u "Zadrugu 3", ali i u "Parove", a za to traži honorar od 50.000 evra.

- Andrej je pre nešto više od mesec dana dobio ponudu da uđe u "Parove" i sa produkcijom se načelno dogovorio o svim uslovima. Tada je tražio da se zbog njegovih obaveza, njegov ulazak prolongira, ali se to promenilo od kada je objavljena vest da se razveo od Anabele - rekao je izvor ovog lista blizak Andreju.

- Nekoliko nedelja nakon dogovora sa čelnicima TV "Hepi", on je dobio ponudu i od produkcije "Pinka". U tom trenutku je njegov razvod bio javna stvar, a producenti su procenili da će gledaocima biti zanimljivo da u rijalitiju gledaju dva bivša supruga Anabele Atijas. Zbog toga je Andrej odlučio da svoj ulazak dobro unovči.

foto: Printscreen/Instagram

- Andrej je sa bivšom pastorkom Lunom prošao dva rijalitija i zna kako boravak u rijalitiju može psihički da utiče na čoveka, zbog toga je tražio posebne uslove od producenta - insistirao je da uvek ima hranu i cigarete. Pored toga, jedan od uslova je bio i da mu se omogući psiholog ili psihijatar kad god mu zatreba, a kada je reč o honoraru, nije bio nimalo skroman, pa je tražio 50.000 evra da mu se da u napred, jer zna da može dosta da profitira od razvoda sa Anabelom. On je svestan da publiku zanima zašto je došlo do razvoda.

On je svestan da će morati da otkrije sve o svom odnosu sa bivšom suprugom i bivšom pastorkom Lunom, pa se neće suzdržavati oko toga. Jedini sa kim bi mogao da ima problem je Gagi, ali budući da su oni oduvek bili u dobrim odnosima, pitanje je šta će biti - tvrdi izvor i dodaje da je Andrej od produkcije "Zadruge" navodno tražio da mu honorar bude isplaćen unapred.

Budući da u "Zadruzi 3" učestvuje Anabelin prvi suprug Gagi Đogani, mnogi smatraju da bi bilo zanimljivije videti Andreja upravo tamo, na imanju u Šimanovcima.

foto: Ana Paunković, Sonja Spasić

Kurir.rs/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track