ZLATA SA AKTIV BENDOM OBRADILA AKO JE DO MENE: Ne smemo da zaboravimo Darka (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

Bravo

ZLATA SA AKTIV BENDOM OBRADILA AKO JE DO MENE: Ne smemo da zaboravimo Darka (VIDEO)

Stars -

Da je pokojni Darko Radovanović ostavio traga u muzici, dokazuje činjenica da se njegove pesme slušaju i osam godina nakon stravične saobraćajne nesreće u koji je izgubio život.

Kako bi sačuvali sećanje na pevača koji je stradao zajedno sa svojim menadžerom Aleksandrom Miloševićem na Ostružničkom mostu kad je pošao na nastup, Pinkova zvezda Zlata Đurković je sa Aktiv bendom, čiji su članovi Mića Đondović i Marko Stanković, obradila njegov duet sa Ivanom Selakov „Ako je do mene“. Ovaj kaver već ima brojne preglede na Jutjubu, što govori da su uradili dobar posao.

- Darka sam uvek poštovala jer je bio dobar i porodičan čovek, odličan muzičar i posebna, neiskvarena ličnost. Aktiv bend i ja smo imali priliku da radimo s njim pre njegove pogibije i to je zaista prelepo iskustvo koje ću uvek pamtiti - kaže Zlata i objašnjava zašto i kako je došlo do toga da snimi veliki hit.

- U dosadašnjoj karijeri sam s Mićom Đondovićem snimila nekoliko kavera, pa smo nedavno došli na ideju da presnimimo Darkov i Ivanin hit. Volim tu pesmu, stvarno je uvek pevam na nastupima. Želimo bar na ovaj način da održimo sećanje na Darka, tako da je to u njegovu čast, ne smemo da ga zaboravimo - rekla je pevačica i učesnica „Zadruge 2“.

(Kurir.rs / M. D. / Foto:Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track