Najnovije vesti

NIŠTA PRE BRAKA? Katarina Grujić je sigurna da je zbog OVOGA u ljubavi najviše propatila: Pevačica rešila da OKRENE NOVI LIST!
Foto: Damir Dervišagić

ODLUKA JE DONESENA

NIŠTA PRE BRAKA? Katarina Grujić je sigurna da je zbog OVOGA u ljubavi najviše propatila: Pevačica rešila da OKRENE NOVI LIST!

Stars

Katarina Grujić konstatovala je da ju je "jezik mnogo koštao", pa je zato rešila da o vezama više ne govori javno, sve dok ne dođe vreme da stane pred oltar.

"Svaki put kada uđem u novu vezu, obećam sebi da neću javno govoriti o svom partneru, ali uvek se desi da mediji to saznaju i na kraju moram sve da ispričam. Kada sam bila u poslednjoj vezi, svojski sam se trudila da je držim što dalje od očiju javnosti, ali na kraju nisam uspela. Pokazalo se da me je moj jezik najviše koštao. Međutim, posle svih grešaka, mislim da sam naučila lekciju. Jezik za zube, ćutim i smeškam se", izjavila je ona kroz smeh pa objasnila da joj je najteže bilo kada su je mediji dovodili u vezu sa bivšim momcima.

"Nije prijatno kada ste u novoj vezi i kada vas povezuju sa bivšim partnerima. Sada sam odlučila da svog novog partnera predstavim svima tek kada budem spremna da se udam za njega. Obavestiću publiku i medije jer ne bi bilo lepo da to sakrijem", otkriva Kaća i dodaje da je ubeđena da njene fanove ne interesuje njen privatni život.

"Mislim da nikoga ne zanima gde sam i sa kim sam bila. To je i meni dosadno, a ubeđena sam da ni moje fanove to više ne interesuje", istakla je pevačica.

Nakon raskida, Grujićeva je dugu kosu ošišala na paž, a evo da li se vodila onom čuvenom izrekom da žene menjaju frizuru samo kada su nesrećne u ljubavi.

"Tada nisam samo skratila kosu, već svaki dan nešto promenim. Tačna je izreka da žene kada su nesrećne u ljubavi skraćuju kosu ili se farbaju, ali kod mene je to slučaj svaki dan, pa zaključite šta želite. Možda ću uskoro ponovo vratiti staru dužinu", rekla je ona pa otkrila da je promenila i stil oblačenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

"Od kada sam jedva izvukla živu glavu zbog problema sa bubrezima, pazim u čemu izlazim napolje i šta oblačim. Nećete me više viđati na minus deset u miniću i bosih nogu jer je ta era za mene završena. Osim toga, sada sam u fazonu da nosim samo moderna odela, a mnogo manje haljine. Ne mogu više da razmišljam o tome da li ću se saplesti ili neću, niti da pazim kako gazim ili hoće li mi neko stati na toaletu. Hoću da uživam, a ne da razmišljam o tome šta nosim", priznala je pevačica i osvrnula se na početak karijere, kada ju je majka stalno zvala da je pita za razne tekstove u kojima je ona bila glavna akterka.

Pevačica tvrdi da voli decu i da misli da će biti dobra majka, ali nam je objasnila da je još mlada i da ima vremena.

"Mlada sam još da postanem majka, a i nemam sa kim. Šalim se. (smeh) Mnogo volim decu, uživam da se družim sa njima, ali stvarno sebe ne vidim kako guram kolica. Još je rano za to, posle 30. godine biću u tom fazonu", rekla je Grujićeva.

"Mama i tata znaju kojim se poslom bavim i navikli su da ne reaguju na priče koje pročitaju o meni. Međutim, na početku me je mama zvala svaki dan da proveri šta se to piše o meni, sa kim se zabavljam i da li sam dobro, a sada je oguglala na sve priče i uopšte više ne reaguje", ispričala je pa dodala:

"Meni je početku bilo glupo kada sam snimala neke provokativnije scene za spotove jer sam stalno razmišljala o mami i tati i tome šta će oni reći, a onda sam u glavi presekla da je to moj posao i da je to normalno za pevačicu. Rekla sam sebi: 'Kaća, roditelji i rodbina su te viđali u kupaćem kostimu i nema tu neke velike razlike', i od tada sam se opustila i trudim se da radim što bolje svoj posao", zaključila je Katarina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...