BEKVALČEVA KAO GRDANA: Nataša postala veštica!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Gospodarica zla

BEKVALČEVA KAO GRDANA: Nataša postala veštica!

Stars -

Ona će se u novom spotu za duetsku pesmu „Muško više ne mogu da zavolim“, koju je snimila s Eminom Jahović, pojaviti kao gospodarica zla

Nataša Bekvalac postala je strah i trepet jer se javnosti nakratko predstavila kao najopasnija i najmisterioznija veštica Grdana.

Naime, ona će se u novom spotu za duetsku pesmu „Muško više ne mogu da zavolim“, koju je snimila s Eminom Jahović, pojaviti kao gospodarica zla, a fotografiju u kostimu objavila je na svojim profilima na društvenim mrežama.

Na trenutak smo pomislili da je na slici holivudska glumica Anđelina Džoli, koja je inače imala glavnu ulogu u filmskoj bajci „Grdana - Zla vila“, gde je dala potpuno novi lik najmoćnijoj Diznijevoj negativki iz „Uspavane lepotice“. Međutim, ipak je reč o Nataši i njenoj novoj ulozi u spotu, u kojem je cilj da se pošalje poruka da su pevačice moćne i samouverene i bez muškaraca.

Emina Jahović je prva prokomentarisala Natašinu fotografiju na Instagramu, gde joj je ostavila znakove vatre i jačine, pa obe s nestrpljenjem čekaju da čuju reakcije publike na njihovu novu pesmu koju će uskoro izbaciti na tržište, ali i kostime.

Inače, dve pevačice su se lako dogovorile da snime drugi duet i to nakon što su se obe razvele - Nataša od Luke, a Emina od Mustafe.

Kurir.rs/M.D/Foto:Profimedia, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track