Najnovije vesti

Naslednica

NEMOJTE SE NADATI DA ĆE VAM ČOLA BITI PUNAC! Sve tajne seksi Une: Ide u najskuplju gimnaziju od 50.000 €, šofer je vozi do škole, ima dečka iz Nemačke, odseda u najskupljim hotelima, a samo se s NJIM druži (VIDEO)

Stars

Una Čolić, starija ćerka Zdravka Čolića, koja je odnedavno proslavila punoletstvo uživa u prepoznatljivosti i voli kameru, a Instagram joj je donekle zadovoljio tu potrebu i na toj mreži je veoma aktivna.

Naime, Una pohađa najbolju i najskuplju privatnu gimnaziju u Beogradu, u kojoj je trenutno na završnoj godini. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pevača Bobana Rajovića mladi fudbaler Andrija. Pre gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa ćerka Lara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👼

Објава коју дели ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) дана

- Za osnovno obrazovanje prve ćerke Čola je iskeširao 68.000 evra, dok je školarinu za gimnaziju platio blizu 50.000 evra, koliko košta stan na periferiji Beograda. Do škole Unu je vozio vozač, a odnedavno ona ima položen vozački ispit i svoj auto, pa može i sama da se odveze - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak porodici naše najveće zvezde.

Una obožava modu, brendirane cipele i torbe, kao i garderobu koja mnogo košta. Često objavljuje fotografije iz noćnog provoda, koji joj je, kao i njenim vršnjacima, najzanimljivija aktivnost, uz česta putovanja van granica Srbije, gde odseda u luksuznim hotelima.

- Una je dobro dete, lepo uči i sve se dogovara sa roditeljima. Razmažena jeste, kao i njena sestra. Majka je njoj i sestri skroz posvećena i za maltene svaki njihov korak. Una stalno izlazi u popularne klubove sa vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih drugarica, koje su takođe iz imućnih porodica. Sve one vole da ručaju u najboljim beogradskim restoranima sa prijateljima i porodicom. Una voli da se šminka i da se fotografiše, a tata joj sve dopušta jer želi da njegove ćerke uživaju u životu i da budu neopterećene njegovom karijerom - ispričao nam je jedan od prijatelja porodice Čolić.

foto: Pritnsceen

Iako do sada nikada nije objavila fotografije na kojima je bliska sa njim, Čolina ćerka ne krije da je u vezi sa izvesnim Markom, koji je dobrog imovinskog stanja, a živi na relaciji Nemačka-Srbija. Unine fotografije sa Markom, koji je nedavno iz Nemačke doputovao zbog proslave njenog punoletstva, njene drugarice i familija su lajkovali, uz opasku da podržavaju njihovu ljubav.

Ako sve ostane kako i jeste, Čolu će zet zvati punac, a ne tast. Kako će on na to reagovati uskoro će svima biti jasno.

Činjenice:

- Una se školuje u najskupljoj beogradskoj gimnaziji

- završila je najskuplju osnovnu školu

- druži se sa imućnom decom, a jedan od najboljih drugara joj je sin pevača Bobana Rajovića

- ima dečka iz Nemačke

- odseda u najskupljim hotelima

- ruča u najboljim restoranima

- kupuje brendiranu odeću i obuću

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...