Najnovije vesti

Baš ne voli kockarevu

VRIŠTI, HISTERIŠE, VREĐA, ZOVE GA BUDALOM I KRETENOM! Slobina komšinica Tanja otkrila šta se DEŠAVALO između Kije i njega mesecima! BAŠ JE OCRNILA (KURIR TV)

Stars

Sloba Radanović oko pet sati je pozvao policiju jer je njegova bivša supruga Kija Kockar vnasrnula na njega.

Njegove komšije, kako su nam rekle, mogli su i da pretpostave da će jednom doći do svađe, budući da su ih i ranije viđali kako se svađaju.     

foto: Printscreen Kurir TV

"Sloba je odličan, vrlo je zgodan. Vrlo zgodne devojke dolaze kod njega. Njegova nova devojka je lepša, zgodnija i viša. Mislim da je voli, ali mislim da je to sve farsa za novinare", rekla je komšinica Tanja za Kurir.  

"Viđala sam Kiju pre nekoliko meseci, kada je Sloba bio na tezgama. Ovde je spavala, mislim da je i Slobin meda. Svađali su se, raspravljali su. Ona se drala na njega, po običaju ga  vređala, a on je ćutao", pričala je Tanja, koja ipak ništa nije čula od jutrošnje svađe.

foto: Printscreen Kurir TV

"Ništa nisam čula, ne mogu da komentarišem to. Mada sam bila svedok njihovih svađa ranije, na ulazi, parkingu. Vrišti, histeriše, vređa, svašta mu govori "budalo", "kretenu"... I moglo ste pretpostaviti da će doći do verbalnog okršaja", rekla je Tanja.

foto: Printscreen, Amidži

Kurir.rs/N. M/ Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...