ANDREJ ATIJAS PRETI DA ĆE OBITI VRATA I USELITI SE U LUNIN STAN?! Bivšem očuhu Đoganijeva duguje 70.000 €, Anabela OČAJNA pokušava da ga smiri!
Foto: Kurir

Prodao svoj stan da bi luna kupila sebi nekretninu

ANDREJ ATIJAS PRETI DA ĆE OBITI VRATA I USELITI SE U LUNIN STAN?! Bivšem očuhu Đoganijeva duguje 70.000 €, Anabela OČAJNA pokušava da ga smiri!

Stars -

Luna Đogani duguje bivšem očuhu Andreju Atijasu 70.000 evra. Sarajevski biznismen je pre tri meseca pozajmio pare pobednici "Zadruge 2" da kupi stan u A bloku na Novom Beogradu. Međutim, Atijas se nedavno rastao od Lunine majke Anabele, pa sada očekuje da mu njih dve vrate dug.

foto: Damir Dervišagić

Vraćanje na rate Luna je platila stan 120.000 evra. Uzela je 50.000 evra od Pinka, još pre nego što je ušla u "Zadrugu 2" i taj novac je dala investitoru kao kaparu. Pošto joj je falilo još para, Anabela je nagovorila tadašnjeg muža Andreja da proda apartman u Rovinju i doda im 70.000 evra za kupovinu stana. Pristao je na to jer je računao da će mu pastorka vraćati novac u ratama kada izađe iz "Zadruge", objašnjava dobro obavešten izvor.

Međutim, kako su se ubrzo posle toga Anabela i Andrej rastali, bosanski biznismen od bivše supruge i njene ćerke zahteva da mu hitno vrate novac.

"Rekao im je da moraju što pre da mu daju tih 70.000 evra. Govori im da je pola stana njegovo i preti kako će da obije vrata i useli se protiv njihove volje. Zbog svega što se dešava Luna je u paklu, ne zna šta da radi, moli majku da smiri Andreja. Anabela se u početku žestoko svađala s njim, a sada pokušava da spusti loptu. Obećala je da će mu vratiti novac od Luninih nastupa. Videćemo da li će on biti strpljiv i koliko će čekati na to" priča sagovornik.

foto: Damir Dervišagić

Alimentacija

I Jasmina Skender, koja sa Atijasom ima sedmogodišnjeg sina Leona.

"Anabela laže da je to Lunin stan i da ga je njena ćerka sama kupila! Većim delom je plaćen Andrejevim parama. Prodao je svoj apartman u Rovinju kako bi Luni dodao novac koji joj je falio za stan", rekla je Jasmina.

"Andrej ne viđa našeg sina Leona, niti plaća alimentaciju. Ista ta sudbina zadesiće i Anabelu, koja sa njim ima ćerku Blankicu", rekla je Jasmina

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Informer/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track