Najnovije vesti

RASPLET! SEVE UHVAĆENA U LAŽI! Poslala Igora da uzme dete, pa onda ipak došla da uzme torbu! Evo šta kaže Milan Popović o SKANDALU u školi i ko je GLAVNI KRIVAC!
Foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

uvlači u sukob i dete

RASPLET! SEVE UHVAĆENA U LAŽI! Poslala Igora da uzme dete, pa onda ipak došla da uzme torbu! Evo šta kaže Milan Popović o SKANDALU u školi i ko je GLAVNI KRIVAC!

Stars

Hrvatska pevačica Severina Kojić pokazala je da su joj lični interesi bitniji od sina Aleksandra Popovića, kojeg ima sa biznismenom Milanom Popovićem. Naime, Severina je poslala supruga Igora Kojića da preuzme dete iz škole koju mališan pohađa u Zagrebu, a kako maloletno lice iz ustanove ne sme da preuzme niko sem roditelja, nastao je problem.

foto: Damir Dervišagić

Iako je Severina hitno sazvala konferenciju za štampu kako bi opet sebe predstavila kao žrtvu i kao majku čije dete pati zbog zakona, to jest oca kojeg večito krivi, ono što je zaboravila da pomene jeste da se ipak pojavila u školi iako je rekla da zbog povrede nije bila u mogućnosti da dođe.

Iako je Severina rekla da nije bila u mogućnosti da dođe po dete, navodi izvora govore suprotno jer se oko 16.40 pojavila u školi kako bi preuzela torbu koju je Aleksandar zaboravio. Svojim navodima je sama sebe demantovala.

"Jedina sam majka koja ne može biti bolesna. Naime, ja sam im poslala i izvinjenje jer sam imala malu telesnu povredu na plesnoj probi, i tako dalje. Do danas me iz te škole niko nije nazvao, dete ne želi da ide u školu jer je doživelo veliku traumu. Mislio je da će sve vreme biti zatvoren u školi". rekla je pevačica na pres-konferenciji.

foto: Dragana Udovičić

Nakon što je Severina optužila školu koju pohađa pevačicin sin Aleksandar za zlostavljanje deteta, bivši suprug Milan Popović progovorio je i tim optužbama i o incidentu o kojem je Severina govorila.

"Igor Kojić je isprovocirao taj incident svojim nasilnim i neprimerenim ponašanjem, zbog čega je škola zvala policiju", rekao je Popović za Jutarnji.

"Mogu vam reći da sam se čuo s detetom u tom trenutku i tu nema riječi o bilo kakvom zlostavljanju. Incident je isprovociran da se napravi senzacija. Isprovociran je iz dva razloga - prvi je da se napravi senzacija kako bi se pažnja javnosti usmerila na Severinu zbog promocije njene nove turneje, a drugi je taj što smo trenutno u očekivanju veoma bitne presude u jednom od postupaka koje vodimo. Kao i nekoliko puta dosad, u iščekivanju bitne presude sa Severinine strane je bilo ovakvih javnih istupa u kojima ona proziva institucije te time vrši pritisak u nadi da će to na neki način pomoći konačnoj presudi u postupku", smatra Popović i dodaje da je u pitanju pokušaj zastrašivanja.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/S.telegraf/Jutarnji 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...