Najnovije vesti

NOĆIMA NISAM MOGLA DA ZASPIM! Tek što se vratila na scenu Zvezda Granda boluje od teške bolesti?! HITNO JOJ RADILI BIOPSIJU!
Foto: Printscreen/Facebook

Povukla se sa estrade

NOĆIMA NISAM MOGLA DA ZASPIM! Tek što se vratila na scenu Zvezda Granda boluje od teške bolesti?! HITNO JOJ RADILI BIOPSIJU!

Stars

Zvezda "Granda" Sanja Stojanović vratila se na muzičku scenu, pa je predstavila svoju novu pesmu "Zapaljiva". Međutim, pevačica je strahovala da će ipak morati da odustane od svega.

Sanja je strahovala da ima rak. Zbog toga je u proteklom periodu morala da uradi lekarske preglede. Između ostalog i biopsiju.

"Noćima nisam mogla da zaspim. Strahovala sam kakvi će biti rezultati. Još od trenutka kada su mi lekari rekli da moram da uradim biopsiju, meni nije bilo dobro. Priznajem da čak nisam bila ni optimista kako će sve proći. Nikad ovako nisam strahovala kao proteklih nedelja. Na sreću, rezultati su na kraju dobri i nemam karcinom, ali ću biti oprezna u budućnosti i redovno ću odlaziti na preglede. Priznajem da mi je pao kamen sa srca i sada i je mnogo lakše. Da su rezultati bili loši, pitanje je da li bi uopšte bila raspoložena da predstavljam i pesmu i da se dalje bavim povratkom na scenu", rekla je Sanja.

Podsećamo da se Sanja pre više od deset godina povukla sa estrade. I to u trenucima svoje velike popularnosti. Pre toga, dok se takmičila u "Zvezdama Granda", njen bivši dečko je objavio njen porno snimak.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Nemazabranjenih/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...