OŽENJENI VERENIK PLJUNUO ČEKIĆKU NASRED KLUBA I ZAURLAO: Andreana, hoću moje pare, nisam ovde došao za džabe!
Foto: Privatna Arhiva

Užas

OŽENJENI VERENIK PLJUNUO ČEKIĆKU NASRED KLUBA I ZAURLAO: Andreana, hoću moje pare, nisam ovde došao za džabe!

Stars -

Sramota: Čekićkin izabranik nasrnuo na nju tokom turneje po Americi,
pocepao joj majicu i tražio novac, pa su članovi benda morali da ih razdvajaju

Andreana Čekić i njen verenik Marko Milošević ponovo su se posvađali na krv i nož, ali ovoga puta u Americi, gde se trenutno nalaze na pevačicinoj turneji.

Perje među verenicima je letelo prošle nedelje ispred jednog kluba naočigled brojnih prolaznika. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pevačicin izabranik je bio toliko drzak prema njoj da su članovi benda i organizatori morali da intervenišu i da ih razdvoje.

- To je bilo strašno. Bruka i sramota. Marko se prema Andreani poneo nezrelo i bezobrazno. Njih dvoje su kao rogovi u vreći. Taj dan im je bio slobodan, pa su sebi dali oduška i grupno izašli na muziku u jedan lokal da se opuste. Ništa nije ukazivalo da nešto loše može da se dogodi, a ispao je kurcšlus. On je počeo da pije i stvar se otrgla kontroli.

Čašćavao je muziku, nedolično se ponašao, a Čekićka je pokušavala da ga obuzda. U jednom trenutku su počeli žustro da se svađaju. Milošević je tada počeo da je vređa i naziva pogrdnim imenima. Niko nije mogao da ga obuzda - priča naš sagovornik koji se zadesio na istom mestu.

foto: Damir Dervišagić

Prema njegovim rečima, Milošević je pljunuo u lice pevačicu i pocepao joj majicu. - Vikao je: „Hoću moje pare, nisam ja ovde za džabe došao.“ Muzičari su pokušavali da smire strasti, ali uzalud, on joj je pocepao majicu i sve su joj se grudi videle. Ma, užas. To je bila kap koja je prelila čašu. Tada je neko iz njihovog tima odvukao Marka u automobil. Uzeli su mu drugi hotel i kartu za Srbiju od 1.600 dolara - kaže naš sagovornik.

Međutim, dan posle incidenta Marko je shvatio svoju grešku, pa je sa aerodroma molio verenicu da mu oprosti. - Čist bezobrazluk. Nije želeo da se čekira dok se ne čuje s njom. Bacao se po aerodromu, kukao i molio da mu oprosti. Ne znam šta joj je bilo, ali je muzičarima rekla da ga vrate i da će da mu pruži poslednju šansu. Rekla je da ne želi da ga nosi na duši ako mu se nešto dogodi. Vratili su ga, ali ga svi u grupi kuliraju. Njih dvoje su se pomirili, ali svi su i dalje u šoku zbog tog incidenta - završava naš sagovornik.

Zvali smo Andreanu za komentar, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

LUDILO MOZGA

OBOJE U BRAKU, A VERENI!

foto: Damir Dervišagić

Andreana i njen verenik Marko Milošević i dalje su zakonski u braku, on s Marinom Milošević, s kojom ima ćerku, a ona s klavijaturistom Ivanom Miladinovićem. Iako su podneli dokumenta za razvod, njihovi brakovi još nisu razvedeni. Markova žena oglasila se u medijima i rekla da je pevačica „otimačica muževa“.

foto: Privatna Arhiva

NIJE PRVI PUT I letos se obračunavali

Inače, ovo nije prvi put da se Andreana i njen vernik posvađaju na krv i nož. Podsetimo, njih dvoje su se letos potukli u hotelu u Crnoj Gori, pa je zbog zadobijenih povreda ona morala da otkaže nastup u diskoteci u Budvi, gde je trebalo da peva. Sukob zvezde „Granda“ i njenog izabranika bio je toliko žustar da je osoblje hotela moralo da reaguje i smiri strasti. Gotovo sav inventar u njihovom apartmanu bio je polomljen, stakla je bilo na sve strane, a vika i dreka čuli su se sve do ulice. Tokom tuče, Andreana se slučajno posekla po nozi i morala je da potraži pomoć lekara. Sve to se dešavalo neposredno pred početak nastupa, kada su njeni muzičari uveliko stigli u klub prepun ljudi koji su je nestrpljivo čekali.

Kurir.rs/ Nevena Mijušković Foto: privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track