Najnovije vesti

SVI SU MISLILI DA JE MARINA SA SINOM NAPUSTILA DARKA: Lazić odbrusio ZLIM JEZICIMA i zakazao SVADBU! Evo kad će se pevač ponovo oženiti!
Foto: Printskrin/Ekskluziv

protiv zlih glasina

SVI SU MISLILI DA JE MARINA SA SINOM NAPUSTILA DARKA: Lazić odbrusio ZLIM JEZICIMA i zakazao SVADBU! Evo kad će se pevač ponovo oženiti!

Stars

Otkako su mediji uhvatili pevača Darka Lazića u društvu bivše supruge Ane Sević, a njegova verenica Marina objavila fotografiju na kojoj je sama sa njihovim sinom, zli jezici su počeli da tvrde da folker na sve načine pokušava da vrati bivšu, te da je sa verenicom završio i da više ne žive zajedno.

Dok jedni tvrde da pevač ne može da preboli bivšu suprugu, a drugi da je srećan sa novom porodicom, Lazić otkriva da će se sa svojom verenicom venčati u maju.

"Verujem da će se mnogi razočarati, ali moja i Marinina veza je u najboljem redu i nismo razdvojeni. Sa bivšom ženom sam bio kada je dovela Lorenu i to je jedina istina. Kakvo crno pomirenje s Anom? Ženim se Marinom u maju. Nikakve afere i teorije zavere ne postoje. Marina je moja buduća žena i majka mog sina", rekao je Lazić, koji ističe da Marinina fotografija kojom aludira da joj je samo sin važan ne znači rastanak.

foto: Pritnscreen

"Marina je objavila fotografiju sa našim sinom i napisala da joj je samo on važan. Iz toga je ispalo da smo se posvađali, razišli i da sam ko zna šta uradio. Ona voli da ode kod svojih roditelja, što je potpuno normalno, pogotovo kada sam van grada i kada je sama sa bepcem. Ispade haos ni iz čega. Ponavljam, s nama je sve kako treba, spremamo se za koncert, Marina ima prelepu haljinu i hajde da se okrenemo nekim lepšim stvarima", zaključio je Lazić. 

foto: Printscreen Ekskluziv

Kurir.rs/Alo/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...