ANĐELA VEŠTICA REŠILA DA TUŽI! Baš ste ga lepo VASPITALI: Majka maloletnika koji je uputio GNUSNE PRETNJE osramoćena! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

NEUMOLJIVA

ANĐELA VEŠTICA REŠILA DA TUŽI! Baš ste ga lepo VASPITALI: Majka maloletnika koji je uputio GNUSNE PRETNJE osramoćena! (FOTO)

Stars -

Kontroverzna Anđela Veštica nije krila koliko su je gnusne pretnje maloletnog dečaka šokirale. Čim ih je videla, objavila je sve detalje o izvesnom mladom momku na svom Instagramu, strpljivo čekajući da se oglase njegovi roditelji, dok je na sebe preuzela da obavesti nadležne.

"Ovo dete koje ja mislim da ima 13-14 godina mile malo pre javno pretilo grupnim silovanjem", poručila je ona uz njegovu fotografiju, pa naglasila: "Ovo će ostati na storiju i zidu dok neko ne obavesti njegove roditelje, a ja nadležne organe".

Inače, u poruci koju je objavila, dečak joj je navodno napisao: "Gde god te sretnem, silovaću te sa prijateljima!"

foto: Instagram screenshot

Našto kasnije, Anđela je otkrila da su joj se roditelji dečaka obratili sa izvinjenjem, te je zamolili da ukloni objavu sa fotografijom kojom ga je identifikovala pred svojim pratiocima. Povređena bivša zadrugarka i glumica u filmovima za odrasle tvrdi, pak, da je to samo jedna od brojnih pretnji koje je dobijala od ovog tinejdžera, te za uklanjanje bilo čega nije htela ni da čuje.

"Iskreno mi je žao i izvinjavam se za njegove reči. Sad sam saznala za to. Molim vas da sklonite objave i slike. Suprug i ja preuzimamo odgovornost za njega. Hvala vam. Iskreno, samota nas je zbog njegovog govora i ponašanja, ali drago mi je da sam saznala. Hvala", navodno je napisala majka dečaka.

Anđela Veštica bez obzira na to ostala je neumoljiva.

"Vama ću uputiti tužbu. Objave neće biti slonjene i prijavljeni ste kod nadležnih organa. Lično ću se postarati da se za ovo odgovara", glasio je Anđelin odgovor izvesnoj gospođi.

foto: Printscreen/Paparazzo lov

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja