TREBA DA TI ISEKU DOJKE, UBIJ SE: Kija dobija JEZIVE poruke, zgranućete se kad pročitate! Kockareva se OVAKO odbranila od HEJTERA i zapušila im usta za sva vremena! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SKANDALOZNE PRETNJE

TREBA DA TI ISEKU DOJKE, UBIJ SE: Kija dobija JEZIVE poruke, zgranućete se kad pročitate! Kockareva se OVAKO odbranila od HEJTERA i zapušila im usta za sva vremena! (FOTO)

Stars -

Kristina Kija Kockar otkrila je šta joj sve šalju ljudi na društvenim mrežama, a neke od poruka su veoma potresne.

Naime, Kija se stalno suočava sa "hejterima" koji joj čak žele i smrt, pa je rešila da se sa njima obračuna.

foto: Damir Dervišagić

"Kad je bila priča po novinama ovih dana kako sam želela da naudim sebi, poruke koje sam dobija su "Psiho", "Ubij se", "Obesi se", "Što nije to uradila?", "Sledeći put naoštri nož". Pa slike i snimci gde mi se rugaju. Članci sa odrvatnim naslovima. Da pominjem i poruku za rođendan, gde mi pominju da crknem taj dan, jer će mi biti lakše. Da sam jalova i da nikad neću osetiti šta je to imati dete, da treba da mi iseku dojke kada sam prolazila kroz operaciju prošle godine", napisala je ona i nastavila:

"Slušajte me sad vrlo dobro: Napušite mi se k*rca svi koji ste ovo pisali i svi oni koji su doprineli ovom. Oni će se sami pronaći, jer je dugačak spisak. Ja se neću ubiti, ali ima osoba koje ovo ne bi izdržali! Šta bi bilo da sam htela da ubijem sebe ili nekog? Sramota da vas bude! Poješće vas mržnja, zato idioti na tastaturama pazite šta pišete i da te reči mogu ugasiti nečiji život! A ko me želi mrtvu neka dođe! Ako sme!"

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja