ESTRADNI RAT BUKTI! DARA BRUTALNO I BEZ MERE OPLELA PO TRUDNOJ PEVAČICI: Seka je zla, Bog će je kazniti! A onda joj  nisko potkačila i muža
Foto: Dragana Udovičić, Ana Paunković

NE OPRAŠTA IZDAJE

ESTRADNI RAT BUKTI! DARA BRUTALNO I BEZ MERE OPLELA PO TRUDNOJ PEVAČICI: Seka je zla, Bog će je kazniti! A onda joj nisko potkačila i muža

Stars -

Dara Bubamara kaže da će Bog kazniti njenu bivšu najbolju drugaricu Seku Aleksić za sve zlo koje joj je učinila! Folk zvezde su se posvađale još u aprilu prošle godine, kad je Seka zakazala koncertu beogradskoj Areni samo sedam dana pre Darinog.

foto: Sonja Spasić

Godinu i po kasnije ponovo su nastupale jedna za drugomu beogradskom noćnom klubu. Dara je rekla da trudnicama nije mesto u zadimljenim klubovima i kafanama, kao i da bi Sekin suprug Veljko Piljikić trebalo da finansijski obezbedi svoju ženu kako ne bi morala da radi!

- Trudne žene ne bi trebalo da pevaju! Seki nije mesto u kafani. Svirke počinju u dva ujutru, previše je zadimljeno... Sve to može da utiče na bebu! Dok sam nosila Kostu, tadašnji suprug Milan Kesić mi je rekao: "Nema pevanja!".

foto: Pritnscreen Youtube

Muškarac treba da brine oženi i finansijama. Imam divnog sina upravo zato što sam godinu dana pauzirala. Nisam preživljavala stres koji donosi estrada. Ne razumem kako Seka ne može da odvoji godinu dana slobodno?! Zar je tolika kriza s parama?!

Da li si srela Seku posle svađe?

"Jednom na aerodromu. Kad jednom precrtam nekog, to je za sva vremena! Nikada se nećemo pomiriti! Izdala me je kao prijatelja i udarila na moju karijeru. To je bila zla namera, ali ima Boga, sve će da joj se vrati!

-Nisam sujetna. Svako ko peva na istim mestima kao i ja moj je kolega. Lunu sam upoznala dok je bila devojčica. Ona je dobra duša, ali je propatila. Savetovala sam je da gura napred i snima pesme jer je talentovana. Ma već je uspela pošto nastupa. E sada, videćemo hoće li opstati. Tokom karijere, duge 25 godina, mnogo njih je nestalo sa scene, na primer "Mobi Dik", Ivan Gavrilović, Željko Šašić... A ja sami dalje tu!

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Informer/Foto Damir Dervišagić/Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja