TARA ŠUMONJA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Kežmanova supruga sitno broji do porođaja
Foto: Marina Lopičić, Instagram

Stižu rode

TARA ŠUMONJA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Kežmanova supruga sitno broji do porođaja

Stars -

Tara Šumonja, supruga Mateje Kežmana, objavila je fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je pozirala u kupaćem i tako pokazala trudnički stomak, jasno aludirajući da svakog dana očekuju prinovu.

foto: Marina Lopičić

Prema informacijama iz njihovog okruženja, beba bi trebalo da stigne na svet krajem ovog ili početkom sledećeg meseca i svi je s nestrpljenjem iščekuju. Bivši fudbaler i njegova žena zajedno su četiri godine, a 2018. venčali su se na Adi Bojani, na intimnoj ceremoniji. O njima se malo toga može čuti u javnosti, jer se trude da izbegnu pojavljivanje u medijima kako bi sačuvali svoju privatnost. Od izvora bliskog Kežmanu ranije smo saznali da se on veoma raduje prinovi jer mu je oduvek bila želja da ima mnogo dece.

- Mateja je presrećan. Mi se šalimo s njim da, ako nastavi ovim tempom, uskoro će imati dece koliko je potrebno za jedan fudbalski tim. Oduvek je govorio da bi voleo da ima veliku porodicu i to mu se ostvarilo. Tara je nestrpljiva da postane majka, njoj će ovo biti prvo dete - kaže naš izvor blizak sportisti.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

(Kurir.rs / I. E. / Foto:Marina Lopičić, Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track