ANABELA BEZ USTRUČAVANJA PROGOVORILA O BIVŠIM MUŽEVIMA: Gagi je izbrisan, ta knjiga SA DEBELIM KORICAMA je odavno zatvorena! A onda je šokirala o pomirenju sa Andrejom
Foto: Ana Paunković, Sonja Spasić

Iskrena

ANABELA BEZ USTRUČAVANJA PROGOVORILA O BIVŠIM MUŽEVIMA: Gagi je izbrisan, ta knjiga SA DEBELIM KORICAMA je odavno zatvorena! A onda je šokirala o pomirenju sa Andrejom

Stars -

Pevačica Anabela Bukva bez ustručavanja progovorila je o bivšim muževima i ističe daje sa Gagijem Đoganijem prekinula svaku komunikaciju, dok je za Andreja Atijasa vezuje prava ljubavimnoštvo lepih trenutaka.

Naime, Anabela i Andrej stavili su tačku na brak u septembru ove godine. Nakon što je Andrej izjavio kako bi voleo da se pomiri sa bivšom suprugom, Anabela je otkrila da je još slaba na Andreja.

foto: Printskrin/Instagram

"Još sam slaba na Andreja i verovatno ću biti dug period. Ne mogu da kažem da li postoji ili ne postoji opcija da se pomirimo. Nisam neko ko voli da trči pred rudu. Neke stvari su nas pokidale i rascepale, a ljubavi među nama nikada nije manjkalo. Šta god da se dogodi, on će zauvek biti nešto posebno u mom životu", priznaje je Anabla i dodala kako od Atijasa nikada neće čuti ružnu reč o sebi jer se ljubav među njima nije ugasila.

"Sa Andrejom je ljubav bila prava, a sve ružno između nas je zaboravljeno. Oboje pamtimo samo lepe stvari. On je muškarac sa kojim nikada nisam imala probleme, pre svega jedan gospodin. Ako nema ništa lepo da kaže, onda ništa neće reći. Ipak sam ja majka njegovog deteta", rekla je Anabela.

Brak Andreja i Anabele je završen bez skandala, što nije bio slučaj sa prvim brakom pevačice se Gagijem Đoganijem, pa je denser mnogo godina posle razilaženja izrekao niz uvreda na račun bivše supruge. Anabela priznaje da je Đoganija zauvek izbrisala iz života i da sa njim nikada nije ni ratovala.

foto: Damir Dervišagić

"Završila sam sa tim poglavljem u životu, zatvorila ga definitivno, ne stranicu, već knjigu sa debelim koricama. Svako od nas je krenuo svojim putem, a deca su nam dovoljno velika. Gagi je izbrisan! Uvek sam ćutala i puštala ga da radi štaje hteo. Nisam ni sa kim ratovala, oglašavao se samo on. Neki ljudi se nikada ne menjaju. Nema potrebe tu više ni za čim", priznaje pevačica i dodaje da bivšeg supruga ne prati u ,,Zadruzi 3"

- Posle Luninog izlaska dala sam sebi odmor od ,,Zadruge". Ne gledam, stvarno! S obzirom na to da Lunči prati, manje-više sam upućena ako se nešto bitno i značajno desi", istakla je Anabela.

foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić, Printscreen

Gagi: Anabela je loša majka! Denser Gagi Đogani tokom boravka ćerke Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga 2" optužio je bivšu suprugu Anabelu da je loša majka i da je kriva za manipulaciju i sve ružno što se dogodilo njegovoj naslednici. Pevačica na brojne uvrede supruga nikada nije odgovorila.

"Anabela nije svesna da mnogo puta, umesto da pomaže svojoj deci, ona odmaže. Ona je loša majka iako se trudi da bude dobra", rekao je tada Gagi.

foto: Printscreen

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track