PEVAČICA ZBOG DUGOVA IZGUBILA IMANJE: Saški Karan zelenaši oduzeli kuću!
Foto: Marina Lopičić

Otkrivamo

PEVAČICA ZBOG DUGOVA IZGUBILA IMANJE: Saški Karan zelenaši oduzeli kuću!

Stars -

Ispod cene Karanova nekretninu s prostranim dvorištem u blizini Niša dala za 20.000 evra, iakoje njena vrednost 60.000

Saška Karan je zbog duga zelenašima od 15.000 evra izgubila kuću od 200 kvadratnih metara na jugu Srbije, saznaje Kurir.

Pevačica je svojevremeno bila prinuđena da proda nekretninu za trostruko manje novca, odnosno za samo 20.000 evra, iako je njena vrednost procenjena na 60.000.

Propao biznis

Prema rečima našeg izvora, učesnica „Zadruge“ pre nekoliko godina uzela je pare od kamataša, kojima mesecima nije plaćala rate. Kad su joj zapretili i pritisli je sa svih strana, jedino rešenje joj je bilo da se reši kuće svog supruga Aleksandra Gazivode.

- Saška je novac pozajmila za jedan biznis koji je započela pre nekoliko godina. Ona tada nije imala keš i preko poznanika se zadužila. Njoj čak ni kamata nije bila visoka, ali ni to nije plaćala jer joj je posao brzo pukao. Pokušavala je da prolongira koliko je mogla vraćanje novca, ali ljudi više nisu hteli da čekaju i pritisli su je - kaže naš izvor.

Tada joj je u pomoć pritekao suprug, koji je predložio da prodaju kuću koja se nalazi u okolini Niša.

- Oni ionako ne žive u njoj jer se nalazi u jednom selu kod Niša. Zbog brojnih obaveza retko su porodično odlazili tamo, ponekad leti na nekoliko dana. Kuća čak nije bila cela sređena, ali ima prostrano dvorište sa mnogo zelenila i voćki. Karanova je napravila dogovor s kamatašima da im da kuću za 20.000 evra, a oni njoj 5.000 evra na ruke, jer im je dugovala 15.000 evra - kaže naš izvor.

foto: Zorana Jevtić

Zarađuje po rijalitijima

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicinim mužem Aleksandrom Gazivodom, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Saška je poslednjih godina zarađivala isključivo od rijalitija, a i sada joj je „Zadruga“ izvor prihoda. Pred ulazak u treću sezonu Pinkovog šoua objavila je pesmu, pa se nada da će po povratku u spoljni svet dobijati pozive za nastupe.

UKLETO PRODALA STAN U KSENIJINOM KOMŠILUKU

Saška se odselila iz zgrade u kojoj je ubijena Ksenija Pajčin jer je verovala da je to mesto ukleto. Od novembra 2002. do juna 2010. živela u stanu u beogradskoj Nikšićkoj ulici, gde je dens zvezdu 16. marta 2010. ubio Filip Kapisoda, a zatim izvršio samoubistvo. Saški dešavale su se čudne situacije - bila je na korak od razvoda, izbegla je silovanje, nailazila je na tragove vradžbina, zbog čega je prodala nekretninu selila se.

(Kurir.rs / Marija Dejanović / Foto:Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track