Najnovije vesti

KURIR STARS NA VIDIKOVCU! Otkrivamo kako živi Gruova udovica nakon reperove smrti! TUGA DO NEBA! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

neutešna

KURIR STARS NA VIDIKOVCU! Otkrivamo kako živi Gruova udovica nakon reperove smrti! TUGA DO NEBA! (FOTO)

Stars

Skoro dva meseca nakon pogibije našeg najpoznatijeg repera, komšije opisuju kako živi njegova supruga

Danica Andonov još ne može da se pomiri s činjenicom da njenog supruga Dalibora više nema. Neutešna i u crnini, nastavila je da živi, misleći pre svega na osećanja svojih sinova Vuka i Relje, koje je dobila u braku s reperom.

Paparaco Kurir Starsa uslikao je bivšu manekenku na Vidikovcu, prestoničkom naselju u kojem inače živi porodica Andonov.

foto: Sonja Spasić

U Daničinom pogledu, pa čak i hodu, primetna je tuga. Sada se još više okrenula svojim naslednicima i takoreći vodi povučen život, iako je poznato da se još na početku braka i po rođenju prvog sina posvetila isključivo porodici, a pre svega deci, rekavši zbogom karijeri modela u čemu je bila i te kako uspešna, a Gru je preuzeo deo koji se tiče finansija.

NIJE USAMLJENA Danica veliku pomoć ima od svekrve i svekra
NIJE USAMLJENA Danica veliku pomoć ima od svekrve i svekrafoto: Sonja Spasić

I danas sve obaveze obavlja kao nekada, samo s teretom stravičnog gubitka, koji s vremenom ne jenjava, nego još više pritiska dušu. Kada se pobrine oko školskih obaveza svoje dece, Danica u šetnji psa nađe novu utehu. O tome kako teče njena svakodnevica, popričali smo i s prvim komšijama, koje o reperovoj supruzi govore samo najbolje.

foto: Sonja Spasić

- Danica je veoma drago biće, mnogo mi je žao što im se to desilo. Bili su divna porodica. Jaka je žena, ali ovaj gubitak ju je baš slomio. Deluje mi da se povukla u sebe, iako nam se svaki put kad se sretnemo ljubazno javi - kaže jedna sredovečna gospođa, koja živi neposredno pored Gruove porodice. U istoj ulici zatekli smo i starijeg gospodina, koji takođe poznaje familiju Andonov.

- Još ne mogu da dođem sebi šta se desilo. Ne znam da li iko ovde može bilo šta da kaže loše o Daliboru, a pogotovo o njegovoj ženi. Mi smo tu za njih. Verujem da će joj sinovi dati snagu, slatki su to dečaci - opisao je komšija.

obaveze je zaokupljaju  Kada isprati decu u školu,  najčešće šeta psa
obaveze je zaokupljaju Kada isprati decu u školu, najčešće šeta psa foto: Sonja Spasić

Shvatili smo da u ovom slučaju nije fraza kako se o ljudima koji su nas napustili lepo govori. Gru je zaista takav bio. Kako smo saznali, i roditelji su mu isti. Dok majka skoro ne izlazi napolje, otac stalno nešto čeprka u garaži pokušavajući da u radu nađe utehu, a tu je da se nađe snaji i unucima.

u radu traži spas  Gruov otac veći deo  dana provede u garaži
u radu traži spas Gruov otac veći deo dana provede u garaži foto: Sonja Spasić

Kao što je Kurir već pisao, reperova udovica sada traži posao kako bi izdržavala porodicu, ali nije poznato da li je psihički jaka da odmah preuzme i tu ulogu.

Kurir.rs/N. Mijušković, MV/Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

foto: AMG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...