DARKO LAZIĆ SLAVIO NOVI POČETAK: Spopao ženu pa napio kolege (KURIR TV)
Foto: Damir Dervišagić

ALKOHOLA POPLAVA

DARKO LAZIĆ SLAVIO NOVI POČETAK: Spopao ženu pa napio kolege (KURIR TV)

Stars -

Veselo Lazić priredio feštu posle koncerta na kojoj se pevalo i pilo do ranih jutarnjih sati

Darko Lazić organizovao je žurku nakon uspešno održanog prvog solističkog koncerta u Beogradu kojim je obeležio 10 godina karijere.

foto: Damir Dervišagić

Godinu dana nakon stravične saobraćajne nesreće, u kojoj je jedva izvukao živu glavu, folker je proslavio početak, kako kaže, novog života, u kom više nema mesta lošim navikama. Međutim, ostala je samo jedna - bahanalisanje uz velike količine alkohola.

Ovo je bila specijalna prilika i tu su mu svi progledali kroz prste, zato se i jeste opustio više nego što bi trebalo. Njegovo srce bilo je puno, pa kako i sam kaže, ne pamti kad je bio srećniji, a bilo je i više razloga za radost. Na koncertu su ga iz prvih redova bodrile ćerka Lorena i bivša žena Ana Sević, dok je nekoliko mesta od njih sedela njegova sadašnja nevenčana supruga Marina Gagić, koja mu je rodila sina.

foto: Damir Dervišagić

Darko se na žurki pojavio ruku podruku sa svojom izabranicom, od koje se nije odvajao celo veče. Bez obzira na brojne prijatelje i kolege, Lazić je navalio na ženu kao lud. On je bukvalno nije ispuštao iz naručja i stalno ju je grlio i ljubio.

foto: Damir Dervišagić

S druge strane, u pauzama je koristio priliku da nazdravlja s pevačima, a mnoge je i forsirao da piju. Alkohol nikome nije teško pao, jer je oko ponoći nastao opšti darmar. Svi su se smenjivali za mikrofonom, a za sjajnu atmosferu bili su zaduženi Vanja Mijatović i Uroš Živković. Sa Darkom su uspeh proslavili i njegova kuma Andreana Čekić, Nadica Ademov, Emir Habibović, Jovan Stefanović i drugi.

foto: Damir Dervišagić

OMAKLO JOJ SE Pevačica pokazala srednji prst

KAĆA, ZAR TE NIJE SRAMOTA?!

Katarina Grujić došla je neraspoložena na žurku, ali skockana od glave do pete. Očigledno ju je neko iznervirao jer telefon nije ispuštala iz ruke i sve vreme je kuckala poruke. U tom trenutku naišao je paparaco Kurira i uslikao je, a ona mu je pokazala srednji prst.

- Samo si mi ti još trebao s tim aparatom - obratila mu se pevačica, da bi mu ubrzo rekla da se šalila. Ona se ubrzo oraspoložila, pa je i zaigrala, a usput i popila koju čašicu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track