Najnovije vesti

NIJE ME NALJUTILO MARIJINO PONAŠANJE: Šerifovićevoj je Džejla bila miljenica, pa ju je otpratila na Instagramu, a evo šta sad pobednica kaže o njoj!
Foto: Printscreen/Grand

ISKRENA

NIJE ME NALJUTILO MARIJINO PONAŠANJE: Šerifovićevoj je Džejla bila miljenica, pa ju je otpratila na Instagramu, a evo šta sad pobednica kaže o njoj!

Stars

Džejla Ramović koju je njena mentorka otpratila sa društvenih mreža tvrdi da je sa Marijom Šerifović sada u okej odnosu.

 

Pobednica "Zvezda Granda" nije želela mnogo da detaljiše.

 

"Istina je da je između nas sve okej", kaže ona i dodaje da su se na odmoru odlično provele:

 

foto: Printscreen/Prva TV

"Uživale smo u svemu, Marbelja je takva da vam tamo ni u jednom trenutku ne može biti loše."

 

Marija je u vreme kada je pratila Džejlu na Instagramu objavila snimak kako mladu pevačicu poliva vodom dok ona spava na ležaljci na plaži, a Džejla kaže da je mentorkini postupci ne ljute.

 

"Drago mi je što je taj snimak bio razlog nečijeg osmeha. Ranije nije bilo tako ekstremnih događaja (smeh), ali naravno da me to nije naljutilo, i meni je bilo jako smešno", priča ona i ističe da je od Šerifovićeve mnogo toga naučila:

 

"Sve vreme koje sam provela uz nju, usput sam učila na njenim primerima, bilo to kroz pripreme za takmičenje, bilo u običnim razgovorima, ili na koncertima na kojima sam prisustvovala. Uvek ima po koji savet za mene."

 

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Grand

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...