BOGDANINE DRUGARICE PRAVE GALA ŽURKU OD 5.000 €! Veljkova trudna verenica će imati devojačko veče za pamćenje, ali evo zbog čega ANASTASIJA NEĆE BITI TU!
Foto: Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

ISPLIVALI DETALJI

BOGDANINE DRUGARICE PRAVE GALA ŽURKU OD 5.000 €! Veljkova trudna verenica će imati devojačko veče za pamćenje, ali evo zbog čega ANASTASIJA NEĆE BITI TU!

Stars -

Drugarice Bogdane Rodić rešile su da sve bude savršeno na njenoj devojačkoj večeri, pa su stvar uzele u svoje ruke. Ipak, na žurki neće biti Veljkova sestra Anastasija Ražnatović.

Naime, drugarice su iznajmile jednu vilu na Zvezdari, koja se nalazi u blizini Zvezdarske šume. Iznajmljivanje vile košta 1.500 evra dnevno, a Bogdanine prijateljice su se dogovorile da podele taj trošak, kako kaže izvor.

foto: Dragana Udovičić

"Devojke su organizovale muziku uživo, di-džeja, ali su i sastavile plej-listu Bogdaninih omiljenih pesma koje će puštati. Jednostavno, želele su da se na žurki svako lepo provede, a samo će ih to zadovoljstvo koštati oko 1.500 evra. Za hranu i piće su odvojile oko 1.000 evra, a preostali budžet potrošile su na dekoraciju kuće, poklone za slavljenicu, ali i kostime koje će tokom žurke nositi", kaže izvor i dodaje da se devojke o organizaciji proslave nisu konsultovale sa Veljkovom sestrom Anastasijom.

"Anastasija je zadužena da pomogne u organizaciji venčanja, pa joj Bogdanine prijateljice zbog toga nisu tražile pomoć u vezi sa devojačkom večeri. Iako je dobila poziv da dođe na žurku, Anastasija ipak neće biti na proslavi zbog profesionalnih obaveza", kaže izvor.

Buduća svekrva Ceca Ražnatović postarala se za muziku na venčanju, a osim orkestra Ace Sofronijevića i pevačice Aleksandre Dabić, goste će zabavljati i Aleksandra Mladenović i Sloba Radanović.

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja