IMALA SAM TROJKU, A SAD JE PETICA: Svi su primetili da su Soraji NABUJALE GRUDI, a ona otkrila da li ima NOVE SILIKONE! Progovorila i o LJUBAVI!
Foto: Printscreen/Instagram

INTERVJU

IMALA SAM TROJKU, A SAD JE PETICA: Svi su primetili da su Soraji NABUJALE GRUDI, a ona otkrila da li ima NOVE SILIKONE! Progovorila i o LJUBAVI!

Stars -

Soraja Vučelić (31) uživa u luskuzu, pa tako često odlazi na egzotična putovanja, a ovaj put je otkrila šta je bila za praznik "Noć veštica" u jednoj od zemalja koje je posetila. Takođe, Soraja je progovorila o plastičnim operacijama.

"Maskirala sam se u vešticu, biću ono što jesam, ponekad", priča kroz smeh Soraja.

ANA KORAĆ I SORAJA VUČELIĆ ZAVRŠILE U KREVETU! Na oduševljenje fanova, drugarice razmenjivale VRELE DODIRE I POLJUPCE! (VIDEO)

Kako je rekla, uživa u privatnosti, smanjila je broj golišavih fotografija na Instagramu i lepo joj je što je uzela pauzu od javnog života. Nekima se učinilo kako je Soraja opet povećala grudi, što je spremno demantovala.

"Ma taman posla! Nisam opet povećala grudi. Već duže vreme nisam nosila korset, pa možda i zato izgledaju veće", rekla je ona, pa se predomislila:

foto: Pritnscreen Instagram

"A može biti i da sam se malo popravila. Dobila sam tri, četiri kilograma, pa zato izgledam bujnije. Bila sam baš jako mršava, imala sam trojku, možda i četvorku. Sad ne znam kolike su mi grudi tačno. Mislim da je ipak petica u pitanju", govori nam Soraja, koja nema baš najbolje mišljenje o brushalterima.

"Ne kupujem ih po broju i ne nosim brushaltere. Pogotovo one s korpom, ne trebaju mi veće grudi. Zadovoljna sam ovim koje imam i samo sam ih jednom povećala", rekla je Soraja i progovorila o ljubavnom životu.

"Godinu dana sam srećno zaljubljena. Kod muškaraca volim zelene oči, ali pre svega mi je bitno njegovo ponašanje. Mora biti empatičan, mora biti topao i mora biti harizmatičan. I smiren. Sve sam to našla u ljubavi, možda i više", rekla je Soraja i na pitanje o tome da li će se udati, izjavila je:

"Svi ćemo se nekad udati."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/24sata.hr, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja