DA, OD DANAS IMAM 55 GODINA! Đorđe David proslavio rođendan uz PILIĆE I BEKUTU! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

SREĆAN

DA, OD DANAS IMAM 55 GODINA! Đorđe David proslavio rođendan uz PILIĆE I BEKUTU! (FOTO)

Stars -

Đorđe David je dana, 5. novembra, proslavio 55. rođendan. Pošto se oglasio putem društvene mreže Instagram i zahvalio se na lepim željama, pokrenuo je lavinu komentara uglavnom o tome kako je očigledno da je još uvek mlad u duši te da uopšet ne izgleda kao prosečan pedesetpetogodišnjak.

Osim Ane Bekute, koja mu je uz njihovu zajedničku fotografiju čestitala rođendan, otkrio je da su mu se javili i njegovi "pilići" iz prve ekipe "Zvezda Granda", koji su udružili snage pa mu kupili i poklon, da ga iznenade kak odolikuje.

"Moji 'pilići' me zvali i dali mi poklon za rođendan. Moji Milica (Atanacković) i Jovan (Pap)! Moji iz prve ekipe 'Zvezda Granda'. Hvala vam na ljubavi vašoj", poručio je roker putem društvene mreže Instagram.

foto: Instagram screenshot

"Da... od danas imam 55 godina, dosta snage, peogromnu volju za rokenrol i bend, najveću ljubav za Stašu (ćerka) i Anu (žena)... za sve drage ljude! Hvala na lepim željama! Od danas počinjem da trčim 'počasni krug' za najbliže!" poručio je on putem pomenute društvene mreže.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja