Najnovije vesti

BORA DRLJAČA ZAVRŠIO U URGENTNOM! Mislio je da će ga bol proći, a onda više oka nije mogao da sklopi od muke: Zadržan na DETALJNIM ISPITIVANJIMA!
Foto: Dragana Udovičić

fanovi zabrinuti

BORA DRLJAČA ZAVRŠIO U URGENTNOM! Mislio je da će ga bol proći, a onda više oka nije mogao da sklopi od muke: Zadržan na DETALJNIM ISPITIVANJIMA!

Stars

Bora Drljača, osim što se još uvek nije u potpunosti oporavio od smrti supruge Rade, bori se i sa zdravstvenim problemima. Zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio je u Urgentnom centru, a kako se navodi, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima.

"Bora je dugo trpeo bolove, mislio je da će ga proći, kao i obično, međutim, kako cele noći oka nije sklopio, rano jutros je bio prinuđen da ode u Urgentni centar. Budući da je u godinama, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima kako bi utvrdili uzrok njegovih tegoba. Biće u bolnici nekoliko dana dok ne ustanove šta tačno prouzrokuje bolove", otkrio je izvor.

"Tačna je informacija! On je otišao jutros u Urgentni centar, tamo ima lekare koji su njegovi prijatelji. Mora da izvrši kompletno ispitivanje, generalku! Hoće da ispita kako stoji sa zdravljem. Hoće da proveri i jetru i bubrege i bešiku i prostatu! Najviše je otišao zbog prostate. Sutra će da počne sa kompletnim analizama, ma biće on dobro", poručio je njegov prijatelj Era Ojdanić

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...