MOLI ZA OPROŠTAJ: Žika Jakšić uvredio publiku, a sad se IZVINIO!
Foto: Dragana Udovičić

kaje se

MOLI ZA OPROŠTAJ: Žika Jakšić uvredio publiku, a sad se IZVINIO!

Stars -

Ja se izvinjavam što sam se šalio na račun nečijeg osmeha. Nije mi bila namera da bilo koga uvredim, žao mi je ako se neko osetio prozvanim

Žika Jakšić izvinio se publici na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ zbog šale na račun njihovih zuba i rekao da mu nije bila namera da ikoga uvredi!

Nakon pisanja Kurira da je producent „Granda“ poručio statistima da se ne smeju ukoliko nemaju sve zube, on im se obratio. Tokom ovonedeljnog snimanja šoua „Nikad nije kasno“, Jakšić je osetio moralnu obavezu da se obrati publici i izvini im se.

- Ja se izvinjavam što sam se šalio na račun nečijeg osmeha. Nije mi bila namera da bilo koga uvredim, žao mi je ako se neko osetio prozvanim. Vi znate da ja volim da se šalim, da je to moj način... Šalim se i na svoj račun. Nadam se da mi nećete zameriti - rekao je on.

Podsetimo, jedna od žena koja prisustvuje snimanjima emisije otkrila nam je da je da su se neki u publici našli prozvanima zbog Žikine neslane šale.

- Rekao je pre početka emisije da se što više smejemo. Mi smo se tad nasmejali, a on je onda poručio: „Dobro, nemojte svi da se smejete, ne morate vi koji nemate zube da kvarite kadar“ - rekla je ona.

Kurir.rs/J.S/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja