KO JE KLEO NIJE DANGUBIO?! Goca Božinovska sumnja da je ovo razlog što ju je maler poterao: Pevačicine komšije otkrile SVE DETALJE!
Foto: Dragana Udovičić

strašno

KO JE KLEO NIJE DANGUBIO?! Goca Božinovska sumnja da je ovo razlog što ju je maler poterao: Pevačicine komšije otkrile SVE DETALJE!

Stars -

Goca Božinovska dva puta je ove godina imala problem s automobilom. Naime, jedan koji se vodi na nju početkom godine udario je u banderu pa se zapalio, a pre samo nekoliko dana drugi je izgoreo ispred kuće u kojoj živi u Surčinu.

Jedna njena komšinica otkrila je da pevačica već sumnja da ju je neko prokleo, te da se zbog toga nižu samo nevolje. Takođe, prenose mediji pisanje Stara, kaže da će u narednom periodu biti bez automobila, a ako joj prevoz bude potreban - zamoliće nekoga da joj to učini.

"Danas se svašta dešava, a Goci je tu sada i bolesna majka i to joj je dodatna briga. Nastupa ima sve manje, Brena i Sanja Đorđević je teraju da snimi singl i da se vrati na scenu, ali ona je umorna i depresivna. Nema više ni živaca, ni volje, pa je rekla da je najbolje da jedno vreme bude bez auta, ionako slabo izlazi, pa kad joj zatreba prevoz, zamoliće nekoga da je poveze ili će ići taksijem". rekla je komšinica, pa dodala: "Kaže da se oseća kao da je neko prokleo, pa joj se dešavaju samo ružne stvari", zaključila je ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja