Najnovije vesti

HVALA CARE, ZA SVAKI OSMEH KOJI SI NAM PRUŽIO! BOG TI DAO RAJSKO NASELJE: Ovako su se prijatelji OPROSTILI od Branislava Petruševića PETRUĆIJA!
Foto: Nemanja Nikolić

tuga velika

HVALA CARE, ZA SVAKI OSMEH KOJI SI NAM PRUŽIO! BOG TI DAO RAJSKO NASELJE: Ovako su se prijatelji OPROSTILI od Branislava Petruševića PETRUĆIJA!

Stars

Branislav Petrušević Petrući preminuo je u 64. godini. Kolege iz javnog života oprostile su se emotivnim rečima od glumca i odali poštu preminulom imitatoru. 

Obožavao tenis Gagi Jovanović: Bio je veliki pozitivac Petrući je obožavao da igra tenis i rekreativno ga je igrao više od 30 godina. Učestvovao je na mnogobrojnim dobrotvornim turnirima. Uvek je gubio od Ejdusa, a voleo je da igra protiv Dragana Gagija Jovanovića.

- Užasna vest. Petrući je bio veliki pozitivac. Timski igrač, šarmantan, ali pre svega nikad nije skidao osmeh sa lica. Niste često sretali ljude kao što je bio on. Igrali smo tenis jednom ili dva puta. Pratio sam njegov rad pomno u Indeksovom pozorištu. Bio je sjajan u svemu što je radio - rekao je Jovanović za Kurir.  

Lepa Brena Otišao je prerano - Veoma smo pogođeni njegovim ranim odlaskom. Bio je čovek s kojim je bilo zadovoljstvo sarađivati i privatno se družiti.  

foto: Damir Dervišagić

Vladimir Đukanović Hvala, care, za svaki osmeh Poslanik SNS Vladimir Đukanović povodom Petrućijeve smrti oglasio se na Tviteru.

- Hvala, care, za svaki osmeh koji si nam pružio. Bog ti dao rajsko naselje - napisao je Đukanović na Tviteru. Maja Nikolić Bio je pun života - U šoku sam! Bili smo najbolji prijatelji u rijalitiju. Izgubili smo velikog čoveka i druga, a srpska glumačka scena velikog profesionalca. Ovo je trauma za mene. Bio je mlad i pun života.  

foto: Dragan Kadić

Dušica Jakovljević Odrasla sam uz indeksovce - Odrasla sam uz Indeksovo pozorište i jako mi je žao. Zatekli ste me sa tom vešću. Bio je toliko duhovit, sa šmekerskim forama. Zahvaljujući TV Pink imala sam priliku da ga upoznam i ugostim u svojim emisijama. Ovo je veliki gubitak za naši zemlju, pogotovo u ovo vreme kada ni humor više nije ono što je nekad bio.

foto: Printscreen, Premijera

Kurir.rs, MV, Lj. Radanov / Foto: Nemanja Nikolić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...