Najnovije vesti

NAJSKANDALOZNIJI RASTANCI NA JAVNOJ SCENI U POSLEDNJIH DESET GODINA! Prevare, svađe, tuče i na kraju razvod
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Borba

NAJSKANDALOZNIJI RASTANCI NA JAVNOJ SCENI U POSLEDNJIH DESET GODINA! Prevare, svađe, tuče i na kraju razvod

Stars

Poznate ličnosti teško mogu od očiju javnosti da zadrže privatni život za sebe, a još teže razvode brakova, koji se najčešće odvijaju na najskandalozniji način.

foto: Profimedia, Nebojša Mandić, Dado Đilas

Primeri su brojni, a svađe nakon nekih rastanaka i dalje traju, kao kod Severine Kojić i Milana Popovića. Iako nisu bacili na papir zakletvu da će se voleti do kraja života, Seve i Milan su zajednički život prekinuli na pevačicinu inicijativu, a mučni problemi zbog starateljstva nad sedmogodišnjim sinom i dan-danas traju. Sukobe jedva rešavaju čak i sudskim putem, pa je Kojićeva prošle nedelje kažnjena nepravosnažno sa 400 evra zbog vređanja bivšeg partnera.

foto: Dragan Kadić

Ovakvih primera je mnogo, a ono što je javnost uzdrmalo jeste i buran razvod Nataše Bekvalac, koja je zbog prebijanja napustila trećeg muža Luku Lazukića. S njim je doskoro bila na sudu, gde je osuđen za porodično nasilje. Ipak, niko još nije zaboravio ni njen iznenadni rastanak od pre osam godina od prvog supruga Danila Ikodinovića. Kada je isplivala vest da je vaterpolista vara sa jednom njenom sugrađankom, Nata je odlučila da ga ostavi. Nekoliko meseci novine su bile pune njihovog prljavog veša i dugo nisu pričali, ali su posle izvesnog vremena uspeli da ostvare normalnu komunikaciju zbog ćerke Hane. Bekvalčeva je i posle razvoda govorila da su imali veliku ljubav, ali da više nisu mogli da žive zajedno, te je ona započela samostalni život s ćerkom, a onda se udala za Ljubu Jovanovića, od kojeg se jedino rastala u miru i bez skandala.

Anabela Bukva i Gagi Ðogani

DROGA I BATINE DOVELE DO KRAHA

Više nego buran brak imao je ovaj bračni par, a pevačica je javno govorila da ju je Gagi godinama tukao, varao, a sam je priznao i da se drogirao. Anabela je tada odlučila da se razvede, a ćerke Lunu i Ninu povela je sa sobom. Mnogo vremena je moralo da prođe da bi bivši partneri počeli uopšte ponovo da govore, a ove godine su ponovo zaćutali i nisu u dobrim odnosima.

foto: Vladimir Šporčić, Dragana Udovičić

Vladimir Stojković i Bojana Rajić

RAZVOD PLATIO 80.000 EVRA

Par se rastao 2014. godine, posle četiri godine braka. Do razmirica je došlo nakon što je isplivala vest da fudbaler vara Bojanu sa jednom dizajnerkom. U toku brakorazvodne parnice pojavila se informacija da je golman upao u manekenkin stan i naneo joj lakše telesne povrede, zbog čega je ona podnela krivičnu prijavu. Zbog imovine su bili i na sudu, a kad su uspeli da se dogovore, manekenka je napustila stan, a Stojke joj je isplatio 80.000 evra. Takođe, sin Lav pripao je majci.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Alebrt i Jelena Nađ

OPTUŽBA ZA SILOVANJE I NASILJE

Njihov razvod pretvoren je skoro u rijaliti. Albert i Jelena danima su punili naslovnice, i to nekoliko godina nakon rastanka. Njegova bivša supruga, s kojom ima troje dece, tvrdila je da ju je fudbaler silovao, te da je doživela i nasilje. Na kraju je ceo slučaj završio na sudu. Jelena je tužila i Nađovu sadašnju ženu, dizajnerku Mirnu. Takođe, njihove svađe bile su i zbog alimentacije koju navodno Albert nije davao njihovoj deci, ali ga je sud proglasio nevinim.

foto: Dušan Milenković, Dragana Udovičić

Goca Tržan i Ivan Marinković

PIJAN JE NAPADAO

Pevačica i rijaliti takmičar doskoro su se sudili zbog alimentacije koju Marinković nije blagovremeno plaćao njihovoj ćerki Leni. Njihovi odnosi su i danas loši, a takvi su bili i tokom braka. Naime, pevačica je pričala nakon razvoda da je tokom veze trpela i nasilje od Ivana, a zatim i da se on alkoholisao, te da nije privređivao ništa za kuću. Nakon što je govorio da je plaćao stan za koji su uzeli kredit, Goca se s ćerkom iselila iz njega, poručujući da to nije istina.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

AFERA „MARKO JARIĆ“

Folker se rastao zvanično ove godine od svoje bivše supruge, s kojom ima ćerku Viktoriju. Venčali su se 2010. godine, a već 2017. objavili da se rastaju. Uzrok njihovoj prvoj javnoj svađi jeste njegova tvrdnja da ga je varala s Markom Jarićem, a zatim je Sonja u javnosti ispričala da je od Ace doživela nasilje. Ipak, par je uspeo da se dogovori o starateljstvu nad ćerkom, koju Lukas viđa često, a i visina alimentacije od 2.000 evra je zadovoljila Sonju.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Sonja Spasić

Kurir / Nevena Mijušković

Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...