PRVA KRIZA U VEZI MANEKENKE I FUDBALERA: Sofija Milošević bez dozvole DALA ZAJEDNIČKU SLIKU novinarima, a Luka Jović je OTPRATIO sa Instagrama, pa NAVALIO NA BIVŠU!
Foto: EPA

posle poziva kurira, ponovo je zapratio

PRVA KRIZA U VEZI MANEKENKE I FUDBALERA: Sofija Milošević bez dozvole DALA ZAJEDNIČKU SLIKU novinarima, a Luka Jović je OTPRATIO sa Instagrama, pa NAVALIO NA BIVŠU!

Stars -

Problemi Jović i Miloševićka poslednje tri nedelje sve češće se svađaju, a on joj je zamerio i što je za jedan nedeljnik pričala o njihovoj vezi i dala zajedničku fotografiju

Dvomesečna veze Sofije Milošević i Luke Jovića zapala je u krizu, pa se par otpratio na Instagramu. Ali, posle naše poruke fudbaleru gde smo mu zatražili komentar za taj postupak, on je svoju devojku opet zapratio.

Prema rečima našeg izvora, Sofija i Luka su se tokom poslednje tri nedelje često svađali, a bili su i na ivici raskida. Sve je navodno poteklo od toga što je fudbaler Real Madrida obnovio kontakt s bivšom nevenčanom suprugom Anđelom, s kojom ima osmomesečnog sina, i ponovo je zapratio na društvenoj mreži, a kulminiralo je kad je manekenka javno progovorila o njihovoj vezi.

Kontakt s bivšom

- Luka je ponovo počeo često da komunicira sa Anđelom i to je Sofiji zasmetalo. Ona razume da je fudbaleru sin na prvom mestu, ali iritirali su je konstantni kontakti koje ima s bivšom - otkriva naš izvor.

foto: Instagram

Miloševićeva je nedavno u intervjuu za jedan nedeljnik priznala da je zaljubljena u fudbalera i pokazala njihovu zajedničku fotografiju. Budući da Luka nije bio za to da se njihova veza eksponira, to joj je zamerio, pa su se posvađali.

- Kad ga je Sofija pitala da se slikaju za časopis, on je odbio. Naglasio joj je da ne bi trebalo ni ona ništa da priča o njihovoj vezi, niti o njegovoj prošlosti. Ona ga nije poslušala i uradila je šta je želela. Njoj je bilo u interesu da se opere od priča o aferama s fudbalerima, koje negira. I njemu je potvrdila samo vezu sa Ademom Ljajićem, s kojim je bila tri nedelje - kaže naš izvor i dodaje da manekenka na sve moguće načine pokušava da izgladi odnos s Lukom, koji se trenutno nalazi u Beogradu. S obzirom na to da je povređen i trenutno ne igra, dobio je dozvolu da dođe u Srbiju.

foto: Damir Dervišagić

Sofija ćuti

Ovim povodom pozvali smo i Sofiju, koja se nije javljala na naše pozive niti je odgovorila na poruku.

Bez Sofije S DRUGARIMA U PROVOD

Luka Jović u subotu je doputovao u Beograd. Fudbaler je s društvom viđen u jednom novobeogradskom restoranu pored reke, i to bez Sofije. Bio je dobro raspoložen i veseo. Posle je s društvom otišao u jedan klub u centru Beograda.

(Kurir.rs / MV, M. Dejanović / Foto:EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja