Najnovije vesti

PAPARACO! ŽIVKOVIĆEVA UBLEDELA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Dejana pokazala pravo lice
Foto: Marina Lopičić

PAPARACO! ŽIVKOVIĆEVA UBLEDELA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Dejana pokazala pravo lice

Stars

Manekenku je paparaco Kurira uslikao juče u opuštenom izdanju na aerodromu „Nikola Tesla“ kada je odlazila iz Srbije, pa je mnogi nisu prepoznali

Dejana Živković uvek se trudi da na društvenim mrežama, ali i u javnosti, bude maksimalno sređena i našminkana, ali privatno izgleda nije uvek tako skockana.

foto: Marina Lopičić

Manekenka se, po svemu sudeći, ne sređuje kada putuje, a u prilog tome svedoče fotografije koje je napravio paparaco Kurira. Dejanu smo juče uslikali na aerodromu „Nikola Tesla“ kada je odlazila iz Beograda. Bila je bleda i bez šminke, a promenila je i izraz lica kada je ugledala fotografe.

foto: Marina Lopičić

Manekena nije bila raspoložena da pokaže pravo lice, pa je brže-bolje pojurila da se čekira za let. Kako to obično biva, ona je otputovala sama, a koja joj je kranja destinacija, videćemo ovih dana na društvenim mrežama. Ipak, i tako nesređena je privukla pažnju ostalih putnika.

- Je l’ to ona manekena? Bleda je kao krpa. Možda se nije naspavala. Ne bih je nikad prepoznala da je niste uslikali - komentarisala je jedna devojka.

foto: Damir Dervišagić

Ona se nije obazirala na poglede, nego je non-stop čitala poruke i razgovarala telefonom, a kada je predala prtljag, odmah se zaputila ka gejtu.

Kurir / LJ. STANIŠIĆ

Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...