Najnovije vesti

OTKAČIĆU GA KAO SVE DOSAD: David i Ana se svim silama trude da dokažu LJUBAV, a njihova veza LAŽNA?! Raskrinkao ih ON!
Foto: Printscreen/Instagram

SAD JE JASNO KAKO JE POČELO

OTKAČIĆU GA KAO SVE DOSAD: David i Ana se svim silama trude da dokažu LJUBAV, a njihova veza LAŽNA?! Raskrinkao ih ON!

Stars

Srboljub Subotić, stric bivše zadrugarke Aleksandre Subotić i brat Karađorđa Subotića otkrio je detalje veze Ane Korać i Davida Dragojevića.

On kaže kako je Ana pristala na ulogu koju joj je dodelila produkcija u rijalitiju.

ANA KORAĆ POKAZALA NOVI VERENIČKI PRSTEN! Ne skida osmeh sa lica: Onaj smo morali da SMANJIMO! (FOTO)

"Verovatno je dobila novac za tu priču. Čak je Lepi Mića pitao šta će uraditi sa njim za par meseci, rekla je: "Ništa, otkačiću ga kao i sve do sad". Nije isključeno da se ona zaljubila vremenom u njega. Posle produkcije, na njih su počeli da utiču fanovi, koji ih verovatno plaćaju kao što su plaćali Davida i Aleksandru. To su cifre preko 5.000 evra koje su dobijali od pojedinih osoba", kaže Srboljub.

foto: Printscreen Pink

Mnogi komentarišu da je glavni uzrok sukoba između Dalile, Dejana i Davida zapravo Aleksandrina "lažna trudnoća" u Parovima.

"Ta trudnoća je bila lažna. Ja sam bio zaveden u celoj toj priči i bio sam ubeđen da je zaista trudna i da se desio spontani pobačaj. Oni su odigrali igru koju je njima namenila produkcija. Produkcija je navodno rekla da se to posle prikaže kao da je bila šala, a da su David i Aleksandra nastavili da glume da je zaista postojala trudnoća. Oni su za to dobili novac", izjavio je Subotić.

Podsetimo, Ana i David slikama i snimcima na društvenim mrežama ubeđuju fanove da njihova veza ipak prava, a nedavno su ljubav pokazali i veridbom.

foto: Printscreen/Paparaco lov

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas, Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...