OSTALI SMO BEZ NOVCA, PA JE GRADNJA STALA! Melina Džinović otkrila šta se dešava sa vilom na Senjaku koju grade 2 godine
Foto: Marina Lopičić/Dragana Udovičić

Važno im je da su zajedno

OSTALI SMO BEZ NOVCA, PA JE GRADNJA STALA! Melina Džinović otkrila šta se dešava sa vilom na Senjaku koju grade 2 godine

Stars -

Pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović skoro dve godine grade impozantnu vilu u beogradskom naselju Senjak, iako su planirali da je završe mnogo ranije. Zgodna kreatorka otkriva zbog čega radovi na budućem domu traju toliko dugo i koliko ima istine u pričama da je porodica Džinović doživela finansijski krah.

Melina priznaje da joj je glasina o gradnji vile na Senjaku preko glave, kao i tvrdnji da njena porodica prolazi kroz novčane poteškoće.

foto: Dragana Udovičić

"Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su sa našom finansijskom situacijom", priča nam Džinovićka i dodaje da suprug Haris i ona nikuda ne žure jer grade dom iz snova.

"Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Ne znam čemu čitava misterija. Pravimo nešto što se nama dopada i nadam se da ćemo se useliti brzo. Gradnja nije stala i neću imati sobicu za šminku i frizuru. Nekretnina mi je preko glave".

Melina ističe kako materijalno u njenom životu ne preovladava i da je istinski dom tamo gde su njena deca i suprug Haris.

foto: Dragana Udovičić

"Znate šta? Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa svojom decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Sretni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina", otkriva kreatorka, ističući ljubav kao jedinu životnu vrednost.

"Šta su bitni kvadrati ako nemate ono što mi imamo? Skladna porodica i ljubav su iznad svega", zaključuje Melina Džinović.

foto: Dragana Udovičić

Haris: Pustite moju vilu i moj novac Haris Džinović, za razliku od supruge Meline, izbegava da priča o porodičnoj vili na Senjaku i finansijskim problemima.

"Joj, pustite me sa tim", kratko je rekao Džinović i prekinuo vezu u želji da preseče produbljivanje razgovora na tu temu, ali pre toga ističe da još ne zna gde će raditi u novogodišnjoj noć.:

"Nisam još odlučio gde ću da pevam za Novu godinu. Ima ponuda, ali ima i dosta vremena do Nove godine", rekao je Džinović.

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja