BAKA OVO NIKAD NEĆE ZABORAVITI BOGDANI: Godinu dana je za nju radila JEDNU STVAR, pogodiće vas do SUZA!
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

OTKRILA DETALJ

BAKA OVO NIKAD NEĆE ZABORAVITI BOGDANI: Godinu dana je za nju radila JEDNU STVAR, pogodiće vas do SUZA!

Stars -

Sutra će se sin naše najveće folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, zakleti na večnu ljubav svojoj izabranici Bogdani Rodić, koja je inače u blagoslovenom stanju.

U Bogdaninom rodnom gradu Titelu u toku su poslednje pripreme za svadbu decenije. Baka buduće gospođe Ražnatović otkrila je koliko je njena unuka vezana za nju.

foto: Damir Dervišagić

Cecina buduća snajka je čak godinu dana nakon smrti svog dede spavala kod bake, kako bi im obema bilo lakše. Bogdanina baka štrika i plete, pa nema sumnje da će neki od njenih ručnih radova ukrašavati i dom Ražnatovića.

Inače, u porodičnom dvorištu Rodića u Titelu nalaze se dve vile. U jednoj žive Bogdanini roditelji, dok će drugu Veljko dobiti u miraz. On tu trenutno drži svoje pse, koje je doveo iz Beograda, a sutra će ovde Rodići dočekivati goste.

Bogdanu će sutra izvesti iz njene kuće, ispred koje će biti postavljena i jabuka, koju će Veljko morati da pogodi, dok će ostatak proslave dogoditi u novoj kući u kojoj Veljko i Bogdana provode najviše vremena kada u Titelu.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja