AMERIKANCI SNIMAJU FILM O VELJKOVOJ SVADBI: Evo kakva klopa čeka goste na veselju, CECA PLATILA KRALJEVSKI MENI!
Foto: Damir Dervišagić

SLAVLJE

AMERIKANCI SNIMAJU FILM O VELJKOVOJ SVADBI: Evo kakva klopa čeka goste na veselju, CECA PLATILA KRALJEVSKI MENI!

Stars -

Današnja svadba Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, sina Svetlane Cece Ražnatović, tema je broj jedan u svim domaćim, ali po svemu sudeći i svetskim medijima.

Ekipa jedne produkcijske kuće iz Amerike doputovala je u Srbiju kako bi snimila film o venčanju naslednika Željka Ražnatovića Arkana i balkanske zvezde.

Ekipa, koja broji tri snimatelja i reditelja, smeštena je u beogradskom hotelu u kom će biti upriličeno slavlje Cecinog naslednika, i već danima rade na tom projektu.

Plan je da se film, koji će biti u formi dokumentarca, emituje najpre u SAD, a nakon toga će i širom sveta televizije moći da otkupe prava na njegovo prikazivanje.

- Njih je prvenstveno zainteresovala popularnost Cece i njene dece u Srbiji, regionu, ali i dijaspori, a povrh svega im je interesantan život pokojnog komandanta Arkana. Film će u tom smeru i biti urađen. Prikazaće se Cecin i Arkanov život, biće ubačeni i delovi njihove svadbe, kao i venčanje njihovog sina. Reditelj, kao i ekipa koja radi od rane zore će biti raspoređeni na svim lokacijama gde će se kretati mladenci, pevačica i njihovi najbliži. Ne smeju da propuste nijedan detalj ceremonije. Dakle, najpre će biti ispred Cecine vile u Ljutice Bogdana, odakle će snimati odlazak po mladu zajedno sa svatovima, a potom i sve ono što se bude dešavalo u Titelu. S obzirom na to da je pevačica najavila da će biti ispoštovani svi običaji, oni će napraviti paralelu između Arkanove i Veljkove svadbe - priča naš izvor, koji je domaći saradnik u ovom projektu.

Prema njegovim rečima, producenti će akcenat staviti na Arkana.

- Iako već 19 godina nije živ, o Arkanu se i dalje priča i piše u svetu. Ekipa ovog filma je to prepoznala i veruju da će imati jak odjek. Akcenat će biti stavljen i na zvanice na veselju, budući da se očekuje dolazak i lokalnih političara.

Po osobi 75 evra CECA PLATILA KRALJEVSKI MENI!

foto: Damir Dervišagić

Luksuzni hotel u kom će biti održano slavlje odabrala je Ceca, kao i meni koji će biti upriličen za goste. U pitanju je najskuplji „rojal meni“ (kraljevski), koji košta 75 evra po osobi. On uključuje sve vrste pića, kako domaća, tako i strana, a kad je hrana u pitanju, tu se tek potrudila. Sastoji se iz predjela, glavnog jela, supe, deserta. Tako će gosti uz aperitiv moći da jedu tartar biftek, kraljevsku salatu šefa Rudolfa, losos s kokosovim mlekom ili patku prelivenu sosom od borovnice.

Veljko trenira pred svadbu TREMU UBLAŽAVA SPORTOM!

Budući mladoženja tremu i uzbuđenje pred svadbu smiruje sportom. Veljko je juče ranom zorom izašao iz kuće i krenuo na trčanje. U šorcu i patikama, dobro raspoložen, on je otišao da džogira, a potom se uputio u park, gde je nastavio trening. On je slikao svoju senku dok vežba i objavio na Instagramu. Ražnatović se kasnije snimao dok se vozio kolima i pevao, pa je jasno da je trening delovao i da je uspeo da se opusti.

J. S.

Kurir u Titelu

Stigao venac
Stigao venacfoto: Sonja Spasić
mladini roditelji
mladini roditeljifoto: Sonja Spasić
dekoracija
dekoracijafoto: Sonja Spasić

Mladin otac vredan VELJKOVOM TASTU BOGDANU JUČE ČESTITALI NA PIJACI

foto: Sonja Spasić

Mladin otac Bogdan Rodić vredno je radio i dan pred svadbu. Ekipa Kurira ga je srela na pijaci u Borči, gde svakog vikenda prodaje piliće. Bogdanu su prilazili ljudi da mu čestitaju udaju ćerke, a mnogi su se pitali i zašto radi pred tako važan dan. - Sve je kako treba, ćerka i zet su odlično, pripremaju se, supruga Danijela isto. I ja ću još malo pa da krenem za Titel, pa da počnemo sa slavljem - rekao je raspoloženi tata, a na pitanje o priji Ceci Ražnatović, otkrio je: - Prija je super! Ona je tamo gde treba da bude. I ona se priprema - rekao je on.

J. S.

Pripreme u Beogradu

pranje vile
pranje vilefoto: Ana Paunković
stižu ukrasi
stižu ukrasifoto: Kurir

Juče se i u domu Ražnatovića vredno radilo. U popodnevnim satima je stigla ekipa koja se pobrinula da dvorište zablista. Radnici su specijalnim aparatom očistili celu okućnicu, a dok su oni radili, stigli su i Veljkovi i Bogdanini prijatelji.

Svi se kriju...

mladoženja  veljko
mladoženja veljkofoto: Ana Paunković
mlada  bogdana
mlada bogdanafoto: Ana Paunković
dolaze  gosti
dolaze gostifoto: Ana Paunković

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track