NAPUMPANA: Ana Nikolić išla na remont SILIKONA! Stavila grudi za broj veće
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Promena

NAPUMPANA: Ana Nikolić išla na remont SILIKONA! Stavila grudi za broj veće

Stars -

Pevačici se grudi opustile nakon porođaja i naglog gubljenja kilograma pa je po savetu jednog beogradskog estetskog hirurga stare implantate zamenila novim, i to za broj većim

Ana Nikolić remontovala je silikone i povećala veličinu! Popularna pevačica morala je da se podvrgne intervenciji - da zategne i podigne grudi, kako zbog porođaja, tako i zbog naglog smanjenja kilaže.

Nekada najzgodnija pevačica na estradi ponovo je u centru pažnje. Ana je oduševila sve zbog svoje upornosti i istrajnosti da liniju dovede do savršenstva. S obzirom na to da je nedavno smršala više od 20 kilograma i postala ona zgodna Ana koja je bila pre trudnoće, morala je da se podvrgne hirurškoj intervenciji na grudima. Nikolićeva je bila na remontu silikona, a kako saznajemo, sada je ugradila za broj veće implantate nego što su bili prethodni.

- Ani svaka čast. Uspela je da smrša, da se zategne i ponovo bude ona stara. Jedini problem su joj bile grudi, koje su se baš opustile. Šta god da je obukla, nije joj lepo stajalo, uvek je morala da oblači posebne brushaltere, takozvane pušap, koji su sve samo ne udobni, stežu i od njih bole grudi - počinje naš izvor i dodaje da se Nikolićeva savetovala sa jednim estetskim hirurgom i odlučila za remont.

- Ana je posetila jednog beogradskog plastičara i izložila mu svoj problem. Doktor joj je rekao da većina žena ima velikih problema s grudima nakon što naglo toliko smrša i da bi bilo poželjno da ih sredi. Ona se odlučila da to i uradi, ali je tražila da izgledaju isto kao prethodne - prirodno. Jedino što je još poželela bilo je da promeni veličinu, pa je stavila grudi za broj veće. Sada izgleda odlično, prava je riba - kaže naš izvor.

Ana je nove silikonske grudi pokazala na svadbi Veljka i Bogdane Ražnatović, gde je zablistala u haljini Biljane Tipsarević. Toaleta je baš bila po Nikolićkinoj meri i istakla sve ono što treba, a sakrila male nedostatke kojih će Nikolićka ubrzo da se reši. Ona ne staje s treninzima, pravilnom ishranom i tretmanima u jednom laser centru, koji su joj i te kako pomogli.

Kurir.rs / J. Stuparušić

Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track