SVE DEVOJKE SU 90-IH BILE ZALJUBLJENE U BANETA Dušica očajna zbog smrti repera i otkrila detalj koji NIKO NIJE ZNAO
Foto: Printskrin

Tužna

SVE DEVOJKE SU 90-IH BILE ZALJUBLJENE U BANETA Dušica očajna zbog smrti repera i otkrila detalj koji NIKO NIJE ZNAO

Stars -

Vest o smrti repera Baneta Kovačevića iz grupe ,,187" veoma je potresla njegovu dobru prijateljicu Dušicu Jakovljević. Voditeljka kaže da je pokojni muzičar bio jedan od najboljih frajera u Beogradu, kao i da su mnoge devojke bile zaljubljene u njega.

foto: Printscreen, Exkluziv

"Moji prvi prijatelj iz javnog života kada sam počela da se bavim novinarstvom bio je upravo Bane 187. Družila sam se sa svim članovima te grupe. Bili smo baš fenomenalni drugari i lepo smo se družili. Čak su na mom 18. rođendanu oni bili specijalni gosti. Cela tadašnja rep scena obeležila je početak mog novinarskog rada", rekla je Jakovljevićeva.

"Zatekla me je vest da je Bane preminuo. Stvarno sam u šoku i često se upitam da li može da prode barem jedna godina a da neko s kim sam dobra ne ode!?"

Dušica nije želela mnogo da govori o velikoj ljubavi Baneta sa Ksenijom Pajčin.

"Ne znam mnogo o tome, ali se sećam da je on devedesetih bio jedan od najboljih frajera u Beogradu. Sve devojke su bile zaljubljene u njega. Naravno, Bane i ja smo bili pravi drugari koji su se izuzetno poštovali", priča voditeljka. Bane 187 preminuo je u utorak uveče u beogradskom Klini čkom centru tokom operacije srca.

Kseniji Pajčin posvetio pesmu

Bane je 2016. godine pesmu "Ja bih pošao za njom" posvetio pokojnoj devojci Kseniji Pajčin. Tada su ga pojedinci napali da je numeru plasiraou javnost u nadi da će povratiti deo nekadašnje slave. - Samo sam izneo ono što mi je bilo u duši rekao je tada Bane. Jedan od stihova njegove pesme glasi: "Kad dodem gore možda ti se neću dopasti, niko se nije nadao da ću ovako propasti".

Kurir.rs/Informer/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track