ZORANNAH PRVO ŠOKIRALA ALJKAVOŠĆU! A sad objavila video kako se razbacuje parama! LETE DEVIZE (VIDEO)
Foto: Printscreen

ZORANNAH PRVO ŠOKIRALA ALJKAVOŠĆU! A sad objavila video kako se razbacuje parama! LETE DEVIZE (VIDEO)

Stars -

Zoranu Jovanović Zorannah na društvenim mrežama prati skoro milion ljudi, ali čini se da modna blogerka ne vodi računa kakvu sliku stvara o sebi u javnosti!

Naime, Zoranah je još jednom uspela da se pošteno izblamira, ali ovog puta ne izjavom da svakoj ženi muškarac mora da bude na prvom mestu, već svojom - aljkavošću.

foto: Printscreen

Blogerka je na jednom sajtu, na kom se prodaje polovna garderoba, objavila fotografije svojih starih stvari i oglasila ih na prodaju, ali je prethodno propustila da uradi jednu sitnicu - da ih opere!

Zoranah je tako iznošen i prljavi par patika „šanel“ procenila na 120 evra, a da ironija bude veća, upravo je taj par našao svog kupca.

„Patike su iznošene i prljave, nekada su koštale 600 evra. Kada se operu, u boljem su stanju“, napisala je Jovanovićeva uz fotografiju koju je objavila na sajtu za prodaju polovne brendirane garderobe.

U još gorem stanju bio je i drugi par patika koje je blogerka oglasila na prodaju, po istoj ceni, a koji je takođe našao svog kupca. Osim prljavih i iznošenih patika, blogerka je na sajtu prodavala i jakne, farmerke i dukseve, a sudeći po fotografijama, ni o njima se nije preterano brinula.

foto: Printscreen/Youtube

Inače, fotografije njene prljave obuće vrlo brzo su postale predmet podsmeha na društvenim mrežama, te ih je blogerka uklonila sa sajta.

Koliko je blogrka bahata pokazuje i proslava rođendana njene pijateljice Lejle Hajrović. Naime, Zorannah je postavljala videa na Instagram storiju, a na većini je dominantan novac kojim su se razbacivale...

foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track