DARA SE SAD PRAVDA: Pila sam viski, pa mi je izletela uvreda
Foto: Damir Dervišagić

PEVAČICA SE NAPRASNO SETILA ŠTA JE IPAK REKLA:

DARA SE SAD PRAVDA: Pila sam viski, pa mi je izletela uvreda

Stars -

Nakon što su je mnogi osudili jer je omalovažila državne škole nazivajući ih seljačkim, Bubamara se oglasila na Instagramu i pravdala se da je alkohol kriv za sve

Dara Bubamara ne prestaje da se vadi kako nije htela da uvredi decu koja idu u državne škole rekavši kako su to seljačke škole.

Ona se naprasno setila da je ipak izgovorila užasnu uvredu, a iz amnezije je izašla kada je Kurir objavio tonski zapis njenog intervjua.

Prebacivala krivicu

Ona je najpre, odmah nakon što smo u pisanom izdanju Kurira objavili njen intervju, pojurila da demantuje i tvrdila kako ona to nije rekla. - Evo kako se služe lažima da bi imali klikove na portalima i čitanost novina! Nikad ne bih ponižavala ljude i rekla tako nešto za škole kakve sam pohađala ja, moj brat, moji prijatelji i svi ljudi oko mene - napisala je Radojka Kesić.

Naravno da nismo mi ti koji smo se poslužili lažima. Odmah smo na sajtu objavili audio-snimak intervjua u kojem se jasno čuje da je Dara rekla baš ono što smo citirali u tekstu. Shvativši da više nema kud i da ne može više da laže i na medije prebacuje krivicu, pevačica se oglasila putem lajva na Instagramu i priznala da je uvredila đake u državnim školama, pravdajući se da je bila pijana.

- To, seljačka škola - bila sam isprovocirana od strane novinara na snimanju novogodišnjeg programa, umorna, možda i malo popila s kolegama na proslavi. Proslavila sam kupovinu novog automobila, pa sam popila nekoliko čaša viskija. I takav odgovor mi je izleteo, a prenet je u pogrešnom kontekstu - počela je ona, a potom se oglasila i pisanom izjavom:

Bez razlike

- Htela sam da nahvalim školu mog sina. Nisam htela da napravim razliku između državne i privatne škole u smislu kvaliteta ili dece, već u smislu discipline dece i njihove zaštićenosti i izolovanosti od nasilja i dilera. Izraz „seljački“ nije bio najbolji, htela sam drugu stvar da istaknem, da metaforički objasnim da deca u Kostinoj školi ne vide njega drugačije od sebe.

Kurir.rs / J. S.

Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track