KRAJ VELIKE LJUBAVI POSLE 9 GODINA! Učesnik TLZP nije mogao da trpi SVAĐE, spakovao stvari i NAPUSTIO porodični dom!
Foto: Printscreen/Instagram

razlaz

KRAJ VELIKE LJUBAVI POSLE 9 GODINA! Učesnik TLZP nije mogao da trpi SVAĐE, spakovao stvari i NAPUSTIO porodični dom!

Stars -

Nenad Pagonis (32) i njegova nevenčana supruga, glumica i pevačica Maja Brukner (37), odlučili su da se raziđu nakon devet godina zajedničkog života. Razmirice među njima navodno su u poslednje vreme bivale sve učestalije, a odsustvo razumevanja i kompromisa učinilo je svoje.

Naime, usled jedne od brojnih svađa, kik-bokser se spakovao i napustio porodični dom. Međutim, ovo nije prvi put da par raskida. Pre nego što su dobili ćerku Tesu (4) i sina Vladimirosa (3), rastajali su se i mirili nekoliko puta, a tokom jednog intervjua su svoj odnos nazvali "rogovi u vreći".

foto: Damir Dervišagić

Iako je pre samo godinu dana Pagonis lepo govorio o svom braku, sada je odlučio da stavi tačku na odnos sa glumicom, piše Story.

Važili su za jedan od najsimpatičnijih parova javne scene. Dok je on osvajao titule širom sveta, ona ga je u stopu pratila i uvek podržavala. Upoznali su se sasvim slučajno na novosadskom Štrandu, a iako je sustret potrajao samo nekoliko minuta, bokser je već tada poželeo da sa njom zasnuje porodicu.

- Na samom početku, zapravo, privukla me je njena muškobanjastos i harizma, dok su me kasnije sve više osvajale, pa i zadržale, osobine poput vernosti i odanosti - govorio je svojevremeno Nenad, koji vrlo teško podnosi raspad porodice i stoga nastoji da svoje misli usmeri ka profesionalnom angažmanu.

foto: Printscreen/Instagram

Korir.rs/Story/Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track