NEĆU DA BUDEM DEO TE BOLESNE IGRE! Siniša Dragutinović razvezao jezik: Ne zanima ga žena, a ni NJENI RIJALITI ŠVALERI!
Foto: Printscreen/Facebook

oglasio se

NEĆU DA BUDEM DEO TE BOLESNE IGRE! Siniša Dragutinović razvezao jezik: Ne zanima ga žena, a ni NJENI RIJALITI ŠVALERI!

Stars -

Još uvek zakoniti suprug Dragane Mitar, Siniša Dragutinović, oglasio se pa prokomentarisao ljubavni trougao koji trese celo rijaliti imanje u Šimanovcima, ističući da ga ni žena ni njeni švaleri uopšte ne zanimaju.

Kako se navodi, on je naglasio i da nikako ne želi da bude "deo njihove bolesne igre", te da je ovo poslednji put da se oglašava po pitanju ovoga.

foto: Printscreen

"Već šest meseci ona mene uopšte ne zanima, nemamo nikakav odnos. Što se mene tiče, neka se Dragana je*e s kim hoće, ja s tim nemam problema. Kao što sam na početku rekao, ona me ne zanima, kao ni njeni švaleri ili šta su već, ne znam ni ja", ispričao je Siniša, pa dodao:

"Ja sam ozbiljan čovek i neću da budem deo njihove bolesne igre, meni ovo ne treba. Evo, trenutno sam na putu, živim svoj život i ne želim da pričam o njoj. Verujte mi da je ovo poslednji put da bilo šta komentarišem vezano za dotičnu osobu", zaključio je Dragutinović.

Podsetimo, Dragana je ranije pričala kako ju je Siniša psihički i fizički maltretirao, kao i da joj je bio neveran, zbog čega je rešila da mu vrati istom merom, pa ga je posle samo sedam dana braka prevarila sa drugim muškarcem.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/SrpskiTelegraf/Foto: Printscreen, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track