JEDNA SAM OD RETKIH BUDALA KOJA SE VRATILA U DOMOVINU:  Zoran Pile priznao zašto je došao iz BEČA i kako sada ŽIVI!
Foto: Printscreen/Youtube

OTVORENO

JEDNA SAM OD RETKIH BUDALA KOJA SE VRATILA U DOMOVINU: Zoran Pile priznao zašto je došao iz BEČA i kako sada ŽIVI!

Stars -

Zoran Radojković Pile 2011. godine odselio se sa porodicom u Beč, ali je ipak rešio da se vrati u Beograd.

"Ja sam jedna od retkih budala koja je rešila da se vrati u domovinu. Presudila je moja mlađa ćerka koja je upisala glumu, a ja sam došao jer ne može da bude sama. Treba nešto da skuvam, da operem veš, malo da budem majka. U Beču su ostale supruga Ana i starija ćerka Jana, a mi smo ovde", objasnio je komičar

Pile ne krije da najviše vremena provodi u kuhinji jer je zadužen za spremanje hrane za svoju mezimicu.

- Ozbiljno kuvam. Moja Sara je po ceo dan na fakultetu i onda mora da ponese hranu na fakultet. Kod nas je blam da nosiš kutiju sa hranom u školu ili na fakultet, međutim ona je donela iz Beča taj običaj, gde roditelji spreme šta da se ponese. Tamo se pazi šta deca jedu i oni su štedljiv narod", objašnjava voditelj i dodaje da je vičan u kuhinji.

Zoran je objasnio i kakav mu je bio život u Beču.

"Cene namirnica su iste ako ne i jeftinije tamo, ali porodica koja želi da uštedi mora da pazi na svaki evro. Plate u Austriji su relativno male, po 1.200 evra, toliko recimo prima kasirka. Za ovdašnje uslove je to super, ali tamo je ta suma dovoljna samo da preživiš mesec jer je stan skup, računi i tako dalje i onda vam ode oko 1.500 evra samo da jedeš i spavaš. Jedno vreme sam tamo radio za rentakar, vozio sam, mahom radničke poslove. Pisao sam i za njihov časopis i sad pišem kolumne. Super je sve to išlo, ali tu nema para, bato. Ako želiš da živiš na zapadu, moraš da se uhvatiš posla, ne možeš da izigravaš zvezdu", kaže Pile i dodaje:

"Često zasmejavam ćerke, ali od kada su starije, kažu mi da smaram i da su mi fore dosadne i stare. Nasmejem ja njih, ali sam im i dosadio jer umem da budem naporan. Svi ti humoristi koji žele da nasmeju i usreće druge su ponekad malo i depresivni. Suprugu takođe znam često da zasmejem, naravno dešava se i da se svađamo, ne znam je l‘ to jeres što sam rekao. Ali jedini čovek koji može ozbiljno da je zasmeje sam ja, ipak smo 23 godine u braku. Skoro mi je rekla da me voli ko brata od strica, stalno se tako šalimo."

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja