Najnovije vesti

SAMO KAD MI DA OVO POSLE NASTUPA, JA SAM SREĆNA: Luna Đogani priznala čime je Marko OSVAJA, a on zbog čega se SVAĐAJU!
Foto: Printscreen/Premijera

VEZA IM SVETA

SAMO KAD MI DA OVO POSLE NASTUPA, JA SAM SREĆNA: Luna Đogani priznala čime je Marko OSVAJA, a on zbog čega se SVAĐAJU!

Stars

Svi koji prate Lunu Đogani na društvenim mrežama videli su da je već okitila jelku, pa i da u njenoj porodici vlada praznična atmosfera.

Pevačica je priznala da se njena majka odlično slaže sa Andrejom Atijasom, od kog se nedavno razvela.

"Ljubav koja vlada kod nas je bitna, iako nisu uspeli kao par, ne znači da ne mogu da budu prijatelji. Blankica je najsrećnija kada su svi zajedno, ali sam ja najviše uživala. Volim da kitim jelku, mogla bih to da radim po ceo dan. Meni je ovo doba omiljeno", rekla je pevačica i dodala:

foto: Printscreen/Premijera

"Ja sam pozitivno luda, takav će mi biti stajling i za Novu godinu. Da mi je neko rekao prošle godine, ne bih mu verovala da će biti ovako. Postala sam vredna i aktivna i najviše sam se posvetila poslu, ali uživam u svemu tome."

Potom se uključio Lunin dečko Marko Miljković koji je otkrio kako Luna nije vična u kuhinji, pa objasnio oko čega se svađaju.

"Malo nam se stavovi ne slažu, ali vremenom to izgladimo. Ne sećam se oko čega smo se poslednji put svađali", izjavio je Marko.

foto: Printscreen/Premijera

Luna je progovorila i o svom zdravlju.

"Bila sam 7 nedelja na režimu ishrane, jela sam najviše ribu. Imala sam problema sa krvnom slikom. Marko je izvandredan u kuhinji, najslađe mi je kada se vratim sa nastupa i sačeka me. Kako da me primiriš? Daj mi hranu i ja sam srećna žena", priznala je Đoganijeva u "Premijeri - Vikend Specijal" koju više ne dotiču kritike koleginica:

"Poštujem svačije mišljenje, svako ima pravo na stav. Nisam osoba koja voli da pljuje po tuđem radu, svako ima pravo da se bori za sebe. Ne volim da osporavam tuđi uspeh. Ja sam navikla na tuđe kritike i pohvale i dok sam sigurna u sebe, nije bitno šta drugi kažu. Najviše radim na sigurnosti, kada uzmem mikrofon. Na to sam fokusirana na časovima pevanja."

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Premijera

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...