OTKRIVAMO! PRODALI GRAND I BEŽE IZ SRBIJE: Brena i Boba napuštaju zemlju, evo gde i zašto baš sad
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

priča nedelje

OTKRIVAMO! PRODALI GRAND I BEŽE IZ SRBIJE: Brena i Boba napuštaju zemlju, evo gde i zašto baš sad

Stars -

Muzička zvezda i nekadašnji teniser poverili se bliskom okruženju da im je namera da život nastave u Majamiju, gde decenijama poseduju velelepno zdanje. Nadam se da će se to uskoro desiti, jedno što me još drži ovde jeste činjenica da su mi deca odrasla pa sam shvatila da imam više vremena da se posvetim karijeri što i činim - kaže Brena

Nakon što su nedavno prodali „Grand produkciju“, Lepa Brena i Boba Živojinović odlučili su da okrenu novi list u životu i svoje buduće dane provode mnogo mirnije. Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, bivši čelnici najpoznatije muzičke imperije doneli su odluku da se odsele u Majami.

foto: Damir Dervišagić

Poslednjih dana spekulisalo se dosta i o tome da su velika balkanska muzička zvezda i nekadašnji teniser stavili svoju karingtonku na Bežanijskoj kosi na prodaju. Navodno, razlog je taj što im se sinovi polako osamostaljuju i njima više nije potreban toliko veliki dom. Filip i Stefan su se već skućili. Naime, Filip je još pre godinu i po dana, kad je stao na ludi kamen, započeo novi život sa suprugom Aleksandrom Prijović, a pre nego što su dobili sina Aleksandra, uselili su se u svoju kuću takođe na Bežanijskoj kosi. S druge strane, Stefan se pre nekoliko meseci uselio u svoj stan u širem centru prestonice, tako da je poznatim supružnicima kuća postala prevelika za njihove potrebe i potrebe najmlađeg Viktora.

foto: Nebojša Mandić

- Brena i Boba žele da ostatak života provedu uživajući, budući da su godinama vredno i naporno radili bez ozbiljnog odmora. Brena će nastaviti da peva i održava kontakt s publikom na svojim koncertima, zbog čega će živeti na relaciji Majami-Srbija, a Boba će takođe pomoću mejla završavati poslove iz Amerike, a po potrebi dolaziće u Beograd. Ovoj njihovoj odluci prethodili su dugački razgovori, a pošto je reč o krupnom koraku, sačekaće iduću godinu, kad bi trebalo sve kockice da se poklope i da krenu preko okeana. Njihova deca takođe su se složila s tim jer i oni sami vole da odlaze na Floridu, gde su inače završavali škole i fakultete - priča naš dobro obavešteni izvor blizak porodici Živojinović.

foto: Kurir

Inače, Brena i Boba svoju velelepnu kuću u Majamiju godinama smatraju svojim drugim domom. Boba je i u mladosti tamo proveo dosta vremena, a pevačica je oba njihova naslednika na svet donela upravo u Americi. Često su i kasnije odlazili tamo i neretko provodili praznike i rođendane, a Brena voli Ameriku zbog toga što tamo s porodicom živi i njena rođena sestra Fiketa, za koju je izuzetno vezana. -Nisam odustala od selidbe na Floridu. Nadam se da će se to uskoro desiti, jedno što me još drži ovde jeste činjenica da su mi deca odrasla pa sam shvatila da imam više vremena da se posvetim karijeri što i činim - potvrdila nam je muzička zvezda.

Kurir.rs/ M. Dejanović, I. Ercegovčević Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

foto: AMG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja