ON JE U SVAKODNEVNOM KONTAKTU SA TORTINOM ŽENOM! Otkrio šta misli o Mitrovoj, a prijatelja i ne prepoznaje!
Foto: Printscreen

osuo paljbu

ON JE U SVAKODNEVNOM KONTAKTU SA TORTINOM ŽENOM! Otkrio šta misli o Mitrovoj, a prijatelja i ne prepoznaje!

Stars -

Prijatelj Edisa Fetića, čuvenog gospodina Torte koji se takođe u jednom trenutku priključio ekipi zadrugara - uopšte ga ne prepoznaje i ne može ni da nasluti šta mu je u glavi. On, koji se isto zove Edo, istakao je da se Dragana Mitar zapravo bori sama sa sobom jer sa Tortom napolju "živi život kao iz bajke", a kako je u svakodnevnom kontaktu sa njegovom suprugom - otkrio je kako ona podnosi ljubavni trougao koji trese cele Šimanovce.

"Situacija u 'Zadruzi' mi se ne dopada, blago rečeno. Pre svega zato što Edisa ne prepoznajem jer je totalno drugačiji napolju. Ili je prebrzo postao fantastičan rijaliti igrač, ne znam. Draganino ponašanje je užasno, jedno misli, drugo govori, treće radi", počeo je Edo i istakao da Dragana sa njegovim drugom napolju ima život "kao na filmu":

"Edis ne bi prešao preko mnogo manje stvari napolju. E sad, da li se on igra ili glumi, pojma nemam, ne znam šta mu je u glavi. Dragani se dopada Vladimir, ali zna da sa Edisom ima filmski život napolju u svakom smislu te reči, pa se bori sama sa sobom. Njena izjava da joj je Vladimir poslužio kao sredstvo za osvetu je smešna. Pokušava da spere svoje katastrofalno ponašanje."

Fetićeva supruga Zilha ne izjašnjava se mnogo kada se i potegne priča o rijalitiju.

"Svakodnevno sam u kontaktu sa njom. Ne izjašnjava se previše, tako da ne znam šta bih vam rekao", zaključio je Tortin prijatelj.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track